Mystical Lenormand

Početak 5 Proizvod 5 Mystical Lenormand

999,00 RSD

Šifra proizvoda: 1233 Kategorija: Oznake: ,
Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Mystical Lenormand namenjene su onim čitaocima koji žele da istraže svoju intuiciju i asocijacije u vezi ovih 36 Lenormand karata uz uputstvo koje uz njih dolazi. Uputstvo objašnjava značenje svake od ovih karata. Živopisno umetničko delo je stvorio švajcarski umetnik Urban Trosch.

Ove tarot karte spadaju u grupu Lenormard sudbinskih karta. Kada kažemo Lenormard, mislimo na poznatu Madame Marie Anne Lenormand francusku proričicu iz 18. veka. Njena proročanstva i savršeno tumačenje karata bilo je poznato širom Francuske, a kasnije i Evrope. Njen špil karata do današnjih dana ostao je jedan od najpopularnijih i koristi se u mnogobrojnim metodama tumačenja situacija i pronalaženja odgovora na pitanja. Svaka karta iz špila Lenormand pokazuje nam u kom smeru treba delovati.

Karakteristike:
Uputstvo na engleskom jeziku,
Špil sa 36 karata,
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: EU,
Težina: 181 grama.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mystical Lenormand“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.