Krigla Teg

Početak 5 Proizvod 5 Krigla Teg

1.600,00 RSD

Šifra proizvoda: 0240 Kategorije: , , , Oznake: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Krigla Teg za one koji vežbaju podižući kriglu piva jeri bez muke i znoja nema bicepsa i tricepsa i loja tj. sloja koji prekriva i štiti trbušnjake. Dizajner je očigledno neko ko je namenio ovu kriglu za ispijanje proteina, a ne žitaričnog nektara. Ili je neki provokator pa proziva kako nikada nećemo imati biceps kao ta drška na krigli, ukoliko nastavimo i dalje da samo pijemo pivo. Ma ne zna taj dizajner kako se razvija biceps ukoliko podignemo kriglu uz svaki srk. Svaki biceps se može definisati isto onoliko koliko i srk piva.

Sve u svemu, moorate priznati da nam je dizajner uštedeo dosta vremena prilikom kupovine poklona za nekog ljubitelja piva. Uostalom, otkud ja znam šta kome treba, šta mu se sviđa. Ovako kupiš kriglu,i skratiš sebi muke. Ili će je koristiti ili će da završi na polici. U svkaom slučaju ćeš ti piti iz nje kada dođeš u goste slavljeniku. Definitivno je neće baciti.

Nas je definitvno oduševila na prvi pogled. Da, naravno da može da se pije i jogurt iz nje, ali je pre svega namenjena dokazanim meraklijama i pravim pivopijama. Pa i voda ime lepši ukus kad se pije iz ove šolje.

Specifikacije
Materijal: Staklo
Kapacitet: 500 ml
Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine
Zemlja uvoza: EU
Zemlja porekla: Kina

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Krigla Teg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *