Abalone Veliki

Abalone Veliki je višestruko nagrađivana apstraktna strateška igra za dva igrača koju su 1987. godine dizajnirali Michel Lalet i Laurent Levi.

(1 recenzija korisnika)

2.200,00 рсд

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Abalone je višestruko nagrađivana apstraktna strateška igra za dva igrača koju su 1987. godine dizajnirali Michel Lalet i Laurent Levi. Igrači na raspolaganju imaju crne ili bele kuglice. Tabla je u obliku šestougla. A jedini cilj je izgurati 6 protivnikovih kuglica sa table. Svaki igrač ima na raspolaganju po 14 loptica.

Igra prati logiku sličnu kineskoj igri Chekers (dame), ali bez početnih razmaka.

Abalone je objavljen 1990. godine i prodat je u više od 4,5 miliona komada. Godine kada je objavljena dobila je jednu od prvih nagrada Mensa Select u Nju Jorku. Trenutno se prodaje u više od trideset zemalja.

Ostale društvene igre iz naše ponude, možete videti klikom na: Društvene igre.

Karakteristike:
Zemlja porekla: Kina,
Zemlja uvoza: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.6 kg

Komentari

1 review for Abalone Veliki

  1. Andrej

    Projzvod je izuzetno lošeg kvaliteta, tabla se klacka i klikeri deluju nikakvi, al sama igra je odlična samo da su uzeli od kvalitetnijeg projzvodjača

    • gedzet

      Upravu ste Andrej i za igru da je odlična i za kvalitet. Orijentisali smo se na igru jer je kvalitetniji Abalon oko $40 na Amazonu,što znači da bi kod nas bio i malo skuplji.

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *