Niš preselenje Voždova 7.

od strane | jan 23, 2019 | 2 Komentari

Drage naše nišlije, sada možemo potvrditi da smo se preselili na novu lokaciju. Izašli smo iz podzemlja na svetlo dana. Progledali smo posle pune 4. ipo godine. Zahvalni smo vam na svemu i na svoj podršci koju ste nam pružali u malom i skromnom lokalu u starom podzemnom. Sada zvanično možemo reći da smo prešli na novu adresu: Voždova 7. Bliže hotelu Ambasador nego ikada pre.

Kao što znate, nismo daleko od stare lokacije. Svega 20 metara i 20-tak stepenika od stare lokacije. Pristupačniji smo i za brzopotezno parkiranje i kupovinu poklona tkz.na novo srpskom jeziku, drajv-in sistem. Prevod, staneš-iskočiš-kupiš. Ili prevedeno sa latinskog dođoh-videh-kupih.

Originalni pokloni na novoj adresi

Gadget 4 Gift je šašava prodavnica poklona koja nudi kreativne ideje za razne  probleme. Specijalizovana prodavnica neobičnih, kreativnih, originalnih i blesavih poklona na jednom mestu koja nije namenjena poklanjanju samo drugima. Nudimo iste te darove koje možete pokloniti sebi. Ili predajte spisak bliskima ako vam je glupo da sami sebi kupujete. Pokloni su nam uža specijalnost.

Ukoliko Vas mrzi da svratite, znajte da je uvek tu naša internet prodavnica poklona koja radi 24 časa. Slobodno naručite i znajte da nudimo besplatnu dostavu ukoliko je krajnji račun preko 2999 dinara. Šalje se odmah i pokloni stižu na zadatu adresu u roku od dan-dva tj.od 24 do 48 časova.

Prilika ima milion za darovanje. Kada se radi o savršenom poklonu, znajte da provodimo mnogo vreme u traženju unikatnih i najneobičnijih poklona kako bi izbegli već ustaljene poklone kao što su knjige, bombonjere, odeća ili piće. Pokloni za rođendandarovi za dečka ili devojkuza decuili tinejdžereposlovni pokloni ili pokloni vezani za datume (pokloni za mladenceza 8.martpokloni za Dan zaljubljenih ili poklone za Novu godinu), su samo neki od problema koje rešavamo.

Znači nam svaki komentar

Slušamo sve kupce koji nam sugerišu šta da nabavimo. Mnogo vremena provodimo u istraživanju popularnih proizvoda i nastoji da ih ponudi i na teritoriji Srbije po prvi put. Do sada smo prvi ponudili mnoštvo proizvoda koje danas možete naći i u ostalim gift šopovima širom Srbije. Prvi smo ponudili Greb karte kompanije iz Ukrajine, imamo najveću ponudu u Srbiji Bicycle karata, i dalje imamo najveći izbor mozgalica, od kojih izdvajamo Hanayama japanske mozgalice mada nezaostajemo i po ponudi rubikovih kocki kao i Powerball i na kraju da ne zaboravimo i šaljive kecelje kao jedan od znakova po kojima nas ljudi prepoznaju. Ups, tu su i POP! Funko figurice pravo malo osveženje našoj ponudi poklona za geekosobe.

Komentari

2 Komentara

2 Komentari

 1. Petar

  Da li radite 11.11.2019?

  Odgovori
  • gedzet

   Odmaramo 11.11.2019

   Odgovori

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.