Ponovo radi internet prodavnica poklona

od strane | mar 7, 2018 | 0 Komentara

Posle duže vremena, tačnije više od dva meseca planiranja i i skoro mesec dana od postavljanja novog sajta, dođe i to vreme da kažemo kako sada sve funkcioniše. Naravno da su i dalje prisutne male greške ali eto možemo reći da sve radi.

Svima se zahvaljujemo na strpljenju i na ukazovanju na greške. Mnogo Vam hvala što ste nam ukazali na krupne stvari koje smo ispravili. I dalje ostaje da nam sugerišete šta bismo to mogli da prepravimo. Ostavljajte slobodno komentare ispod ovog teksta ukoliko uočite  greške kao i na to šta bismo mogli unaprediti. Što se sajta tiče, meni ga je lično dosta, te moram napraviti malu pauzu. Sanjam ga noćima. Imam snove kao ona scena iz Matrix filma gde kodovi lete po celom ekranu.

Prodavnica poklona je startovala od početka. Sve što smo nekada imali sada moramo od početka graditi. Naravno, ovo se odnosi na internet sajt. Maloprodaje su nam i dalje na starom mestu. Ovo više spominjemo zbog čika gugla koji nas je degradirao i kome opet moramo da se dodvoravamo kako bi nas vratio na staro poznato mesto. Znam, proći će neko vreme ali eto, moramo se boriti.

Svima još jednom veeeliko hvala!

Komentari

0 Komentara

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.