Geomag

od strane | feb 28, 2019 | 0 Komentara

Geomag slgalice nude neverovatnu zabavu i beskrajne mogućnosti za igru, razvoj inteligencije, kreativnosti i mašte. Njihovi setovi od 22.dela pa do onih od preko 100 delova omogućavaju svima onima koji vole konstrukcije da povežu i naprave neverovatne oblike i to uz pomoć jake magnetne sile. Sve konstrukcije se stvaraju uz pomoć magnetnih šipki i čeličnih loptica ispunjene po vašoj želji, dodatnim delovima koje dolaze u svakom setu. Geomag stimuliše kreativnost i logično razmišljanje kod uklapanja delova zbog različite polarizacije magneta. Može se napraviti veliki broj oblika i geometrijskih figura.

STEM oznaka

Ne treba zaboraviti da Geomag proizvodi nose oznaku STEM. Engleski pojam STEM upućuje na nekoliko akademskih disciplina: nauka (science), tehnologija (technology), inženjering (engineering) i matematika (mathematics). Ovaj pojam se odnosi pre svega na način obrazovanja u školama, koje favorizuju obrazovanje vezano za razvoj naučnotehnološke sfere. To je novi pristup u kome se kombinuje više naučnih disciplina odjednom i to vizualizujući naučne fenomene što omogućava lakše usvajanje znanja i dublje razumevanje naučnog procesa.

Swiss made

Geomag je vodeća kompanija u svetu pametnih igračaka sa sedištem u Švajcarskoj koja od 2008. godine proizvodi i prodaje igračke za decu i odrasle svih uzrasta. Njihov cilj je da podstiču kreativnost i učenje kroz nauku o magnetizmu. Sve komponente i materijali, korišćeni u proizvodnji su pažljivo odabrani i testirani, da bi se osigurala bezbednost, kvalitet i dugotrajnost. Svi proizvodi su u skladu sa najstrožim Evropskim i međunarodnim bezbednosnim standardima.

Komentari

0 Komentara

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.