Teleskopska Viljuška

Teleskopska Viljuška

Teleskopska Viljuška

499,00din
  • Tip: Kuhinja
  • Raspoloživost: Na lageru

Prodajna mesta

Pogledajte adrese naših prodavnica klikom na: prodavnice.

Besplatna dostava

Besplatna dostava za sve narudžbine preko 3000 din.

Naručite i telefonom

Ukoliko se žurite možete pozvati ili poslati sms na 060.30.70.523.

Bilo da je proleće, leto, jesen ili zima, kod nas se uvek krka a u nekim krajevima zbog oskudacije i mezi...mada kada bolje razmislim, ukoliko je neko okupljanje ipak se krka...ipak treba održati titulu jedne od najmasnijih nacija. Vreme roštilja smenjuje se sezonom Slava tako da žderanje uvek ima svoju sezonu. Ovakve manifestacije obeležavaju se grupnim okupljanjima, te je grupu žderonja neophodno postaviti za isti astal iz jednog jedinog razloga. A to je vreme prežderavanje koje je ograničeno i to najčešće hranom, dok je start svima isti.

Od sada se na sofisticiran način, možete samoposlužiti na svim proslavama i veseljima, bez da molite druge da vam prinesu specijalitete slavske trpeze!
Naš narod uživa u velikom broju srećnih dana u godinu ( rođendani, slave, venčanja, rođenja, krštenja, državni praznici. )
Veselje na svim proslavama, bilo bi daleko lepše da ne morate da se gurate i dodirujete "leđa o leđa," i mačujete sa velikim brojem ljudi za stolom.

Jer kada se ugovara broj gostiju za proslave, uvek se gleda da se smesti što više njih za jedan astal.
A sva ta gužva, utiče da se motoričke mogućnosti ruku ograniče, dok se stidljivo poslužuju.

Dodatnu težinu ugođaju, predstavlja činjenica da su većinom slučaja stolovi okruglog oblika,a vrlo često u prečniku predimenzionisani.
U tom slučaju, doći do hrane ili pića na stolu, predstavlja vrlo ozbiljan fizički zahvat, čak i kad rešite da se počastite nekim specijalitetom, u najvećem broju slučaja vas preduhitre oni koji su fizičkim rastom najviši za stolom.

Stoga smo se pozabivili tim problemom, u ponudi imamo zaista Originalan Poklon,koji vas lišava brige oko pribora za jelo, usluge konobara, mačevananja sa drugim gostima za stolom, i molbi da vam neko doda nešto što želite.
Želimo da čujemo i Vaše mišljenje, da li smatrate da Teleskop viljuška može zaintrigirati goste za stolom?
U svakom slučaju, najbitnije je da se nasmejemo reakcijama ljudi, mi bar uživamo u tome

U zavisnosti od grupe, zavisi i velicina stola, a uporedo i vaša ograničenost u pogledu dostupne hrane. Stoga Vam mi nudimo rešenje a to je Teleskopska viljuška  koja vam skraćuje sve muke a astal ponajviše...usput možete bocnuti i nekoga ko vas nervira. Viljuška se izdužuje do 64 cm.

Napišite komentar

Napomena: HTML nije preveden!
  • Loše
  • Dobro
Tagovi:
kuhinja, hrana,

PRODAJNA MESTA

Novi Beograd

YUBC, Bul.Mihaila Pupina 10e/lok.10. (nisko prizemlje). Tel: 060.30.70.523

Beograd Stari Grad

Skadarska 10, Stari Grad. Tel: 060.30.70.524.

Beograd Žarkovo

Trgovačka bb, TC Mondo/lok 27, Žarkovo. Tel: 060.30.70.526

Niš

Trg Kralja Milana bb, Lokal 42/2, (stari podzemni prolaz). Tel: 060.30.70.520

Novi Sad

TC Bazar, Bul. Mihajla Pupina 1., lok. 2.9 (2.sprat). Tel: 060.30.70.514

Naručivanje

Lično preuzimanje

U našim maloprodajama

Telefonom

060.30.70.523

SMS

060.30.70.523

Internet veb sajt

Poručite preko našeg vebsajta a dostava je pouzećem.

O nama

Gadget 4 Gift je sinonim za kreativne, urbane, jedinstvene i neobične poklone. Ukoliko želite podariti poklon koji je originalan i drugačiji, posetite naš sajt ili slobodno dođite u našu prodavnicu i postanite deo naše kreativne družine. Naši pokloni su za nju i njega, za sebe i druge, za mlade i stare i sve one koji još uvek nisu spremni da odrastu. Postojimo još od 2007.godine i od tada širimo osmehe i nudimo kreativna rešenja. Više info: O nama.

Veleprodaja

Dok drugi nude proizvode mi pružamo kreativna rešenja. Ukoliko su Vam su neki proizvodi privukli pažnju, slobodno nam se obratite i kažite svoje želje, a mi ćemo se potruditi da ih i ispunimo. Uštedite vreme tražeći originalnost. Ne tražite dalje jer mi se trudimo uvek biti prvi i jedinstveni. Takođe smo i zastupnici nekoliko robnih marki koje možete pronaći u našoj ponudi.
Više info: Veleprodaja.