Sat Matematički Beli Go to product page

Sat Matematički Beli
  • Tip: 0181
  • Raspoloživost: Na lageru
1.499,00din

Ako matematički jezik ne govorite vi, stoj! Zar vam  nije jasno, koliko je sati, na prste nemojte računati. Kupite sat geeku nekom i bežite od njega daleko.Ista namena ali malo razlike. Pre svega u pitanju je kvalitetniji sat sa takođe drugačijim formulama.

Jeste da sam dogurao dalje od osnovne škole, ali tek sada vidim koliko sam nekada bio pametan. Izgleda da mi je od svih operacija, varijacija i matematičkih špekulacija ostalo znanje samo za sabiranje i oduzimanje. Tu može da se provuče i množenje i naravno delenje uz naravno, jednu malu spravu zvanu digitron...ali da mi neko da na papir da podelim dva broja...blam, veliki blam.
Vazda je to bio problem, nekako mi je lakše bilo gledati ono što nisam mogao bubati, nego bubati ono što nisam mogao gledati. Pa eto i ostvarih i tu želju. Napraviše mi sat u koji mogu buljuti i diviti se svojim nekadašnjim dostignućima.
Samo da kažem da je Sat Matematički Beli napravljen od stakla, na kojem se nalaze neke od matematičkih osobina koje su svima nama muke (lakše ili teže) zadavale kroz sistem obrazovanja. Mogu se primetiti nedostatak nekih, tipa sinusa, kosinusa...ali kome je sada do toga stalo kada se od beskonačnih limesa propasti naše zemlje ne vidi kraj krize u koju nas vodi politička elita ove zemlje.

Zahvaljujemo se svima koji su nam skrenuli pažnju na greške u matematičkim formulama. Sada je sve ispravno...ali opet, ko primeti neka nam kaže da menjamo.

Karakteristike:
- Materijal: staklo,
- Boja: Crni ram, bela pozadina, crne kazaljke.
- Dimenzije: prečnik je oko 30 cm.