Početna » Proizvodi » Pokloni » Hrana i Piće » Zagonetna Vinska Flaša 3

Zagonetna Vinska Flaša 3

2.499,00 дин.

Postoji više prednosti jednog ovakvog poklona. Pre svega to je lep dodatak kada nekome poklanjate flašu vina bilo za rođendan, bilo za slavu ili tek o…

LOKACIJE PRODAVNICA : MAPA.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
SMS NARUČIVANJE (0603070523)

 

Opis

Postoji više prednosti jednog ovakvog poklona. Pre svega to je lep dodatak kada nekome poklanjate flašu vina bilo za rođendan, bilo za slavu ili tek onako kada želite nekoga obradovati. Sledeća prednost je kada želite nekoga počastiti u svome domu čašom skupocenog vina…ali pošto je kriza, a pri tome, ne želite ispasti loš domaćin, Vi ćete im sipati vino samo ako reše zagonetku. Ako je ne reše nego od Vas zatraže rešenje, požalite se da ni vi ne znate kako.I na kraju ništa manje važno je totalno nepoželjna situacija, ali ako ne možete bez alkohola onda je ovo prava prilika da sve flaše u stanu zapečatite zagonetkama, a rešenje (koje dođe u pakovanju) bacite kroz prozor.Na kraju krajeva ovo je zaista prelep ukras za čuvanje flaše vina.

Napomena: U kutiji dolazi i upustvo kako da ubacite flašu u zagonetku. A mali naš savet je da kupite vino, izvadite mozgalicu iz kutije, ubacite flašu u mozgalicu i potom je vratite u ovu ambalažu i sve tako đuture odnesete nekome kao poklon.

Dodatne informacije

Težina0.5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Zagonetna Vinska Flaša 3”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …