Wonder Woman Svetlo

Wonder Woman ili Vonder Vumen ili Čudesna Žena, je neustrašiva amazonska princeza koja postaje najveća svetska heroina. Ona ima snagu Herkulesa…

1.999,00 рсд

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wonder Woman ili Vonder Vumen ili Čudesna Žena, je neustrašiva amazonska princeza koja postaje najveća svetska heroina. Ona ima snagu Herkulesa, mudrost Atene, brzinu Merkura i lepotu Afrodite.

Wondar Woman svetlo omogućava ukrašavanje svake sobe čak i noću dok je glavno svetlo na odmoru. Osvetlite svoj ćošak sa omiljenim DC likom. Visine otkprilike 10 cm, napaja se preko 2 AAA baterije. Svetlo je dovoljne jačine da radi celu noć i ne budi korisnike sobe dok spavaju. On je tu da ih čuva i brani od mrklog mraka.

Prvi put DC Comics lansiraju detektivski strip u 1939. godini. Veoma brzo postaju prepoznatljivi i veoma popularni kod čitalaca stripova širom sveta. Supermen je najstariji i najpopularniji njihov superheroj u svetu. Tokom godina, DC Comics je stvorio još mnogo heroja, među kojima su i Batmen i Vonder Vumen, kao i popularne timove za borbu protiv kriminala, kao što su The Justice League i Suicide Skvod.
Wonder Woman Light je zvanično licenciran DC Comics proizvod, i predstavlja idealno rešenje za rođendane i božićne praznike.

Karakteristike:
Visina: oko 10 cm,
Napajanje: 2 AAA baterije.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://youtu.be/Zks5GnJLe9U" align="center"][/vc_column][/vc_row]

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Wonder Woman Svetlo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *