Početna » Proizvodi » Gedžeti » Svetleći Gedžeti » Wonder Woman Svetlo

Wonder Woman Svetlo

1.999,00 рсд

Wonder Woman ili Vonder Vumen ili Čudesna Žena, je neustrašiva amazonska princeza koja postaje najveća svetska heroina. Ona ima snagu Herkulesa…

 

Opis

Wonder Woman ili Vonder Vumen ili Čudesna Žena, je neustrašiva amazonska princeza koja postaje najveća svetska heroina. Ona ima snagu Herkulesa, mudrost Atene, brzinu Merkura i lepotu Afrodite.

Wondar Woman svetlo omogućava ukrašavanje svake sobe čak i noću dok je glavno svetlo na odmoru. Osvetlite svoj ćošak sa omiljenim DC likom. Visine otkprilike 10 cm, napaja se preko 2 AAA baterije. Svetlo je dovoljne jačine da radi celu noć i ne budi korisnike sobe dok spavaju. On je tu da ih čuva i brani od mrklog mraka.

Prvi put DC Comics lansiraju detektivski strip u 1939. godini. Veoma brzo postaju prepoznatljivi i veoma popularni kod čitalaca stripova širom sveta. Supermen je najstariji i najpopularniji njihov superheroj u svetu. Tokom godina, DC Comics je stvorio još mnogo heroja, među kojima su i Batmen i Vonder Vumen, kao i popularne timove za borbu protiv kriminala, kao što su The Justice League i Suicide Skvod.
Wonder Woman Light je zvanično licenciran DC Comics proizvod, i predstavlja idealno rešenje za rođendane i božićne praznike.

Karakteristike:
Visina: oko 10 cm,
Napajanje: 2 AAA baterije.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Wonder Woman Svetlo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …