V-sphere

Početak 5 Proizvod 5 V-sphere

2.799,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Patentirana sferična mozgalica konačno u ponudi. V-Sphere je klizna sferična zagonetka je patent i izum najpoznatijeg evropskog proizvođača rubikovih kocki V-Cube. Kao što znate V-Cube se proizvodi u Evropi, tačnije u Grčkoj. V-sphere je privlačna i inovativna zagonetka, atraktivnog pakovanja. Ukoliko poznajete rubikove kocke i želite nešto novo, onda je pravi izazov za vas.

Kako se rešava?

V-sphere se sastoji od 8 fiksnih obojenih sfernih trouglova. Sedam od njih su orkuženi sa 12 obojenih pokretnih pravougaonih komada, dok je poslednjih trougao okružen sa 11 komada ostavljajući uvek prazan prostor na tom jednom mestu. Ovaj prostor pomaže korisniku da podudari pravugaone delove sa trouglastim delovima iste boje, pomerajući klizno delove oko sfere.

Ukoliko želite saznati više, onda kliknite na V-Sphere.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=9_6OEPpmJ6M"][/vc_column][/vc_row]

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „V-sphere“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *