Uvećaj Štrebera

Uvećaj Štrebera zahteva malo ukljlučivanje mozga. Sigurno je prva pomisao, pa ko mi želeo jednog štrebera pored sebe. Klasične sponzoruše odmah…

299,00 din

Očisti
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Uvećaj Štrebera zahteva malo ukljlučivanje mozga. Sigurno je prva pomisao, pa ko mi želeo jednog štrebera pored sebe. Klasične sponzoruše odmah odustanu jer ne vide koliko je danas ova grupa ljudi tražena. A lako se osvaja sa malim ulaganjem u veći dekolte. Ta bubuljičava i naučno orijentisana grupa, kada prođe period akni i ćoravluka, postaje enormno ekonomski stabila. A laka za održavanje. Najnoviji komp, neki naučni eksperimenti i eto celodnevne odsutnosti za aktivnosti prosečne sponzoruše. Samo nemojte da im se mešate u radno vreme (bilo da je celodnevno ili celonoćno) i živećete svoj san. A ljubav, ma ljubav će te kupiti, mislim, oni će Vas će voleti nenormalno, ali da li če te Vi njega? Pa ako ne možete odoleti kučetu sa velikim očima kada bulji u Vas, onda nećete ni njemu...samo ako ga lepo održavate.

Karakteristike:
Zemlja uvoza: Velika Britanija,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Model

Dork, Geek, Nerd

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Uvećaj Štrebera”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *