Početna » Proizvodi » Gedžeti » Geek Pokloni » USB 3D Death Star Lampa

USB 3D Death Star Lampa

1.799,00 дин.

Death Star ili poznatija u srpskom jeziku kao Zvezda Smrti je veštačka tvorevina u obliku velike planete koja plovi tamo gde joj je zapovedano…

PRODAJNA MESTA klik na: adrese.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
NAČIN NARUČIVANJA (sajt ili sms na 0603070523)

Opis

Death Star ili poznatija u srpskom jeziku kao Zvezda Smrti je veštačka tvorevina u obliku velike planete koja plovi tamo gde joj je zapovedano. Mada je po svom ponašanju više nalik na neku crnu rupu pošto joj je namena da uniptava planete onamo gde se uperi njen laserski snop od strane koja je na onoj strani sile.
USB 3D Death Star Lampa se napaja preko USB kabla tako da je možete prikačiti i na kompjuter ili na šteker ukoliko posedujete USB utičnicu.

Visina sa postoljem je 20cm.

Upustvo koga je veoma važno da se pridržavate kako bi ukras lepo radio.
Ovaj proizvod je namenjen samo za unutrašnju upotrebu.
Pre nego ubacite akrilni deo koji je u obliku simbola ili heroja u postolje, uklonite zaštitu sa obe strane ali tako da ne dirate prednju i zadnju stranu prstima. Nego taj deo uhvatite na bočnim stranama i uklonite zaštitu. Veoma je važno da prednju i zadnju stranu nikada ne dirate rukama ukoliko želite da proizvod funksioniše neometano.
Akrilni deo čistite sa suvom čistom krpom. Boje menjate svakom pritiskom na dugme za paljenje. Da biste ugasili lampu neophodno je da dugme držite duže od 2.sekunde.
Pažljivo koristite i baterije ukoliko želite da ovaj proizvod funkcioniše bez USB napajanja. Nikada ne mešajte baterije koje su dopunjive i obične alkalne baterije.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg
Model

Star Wars

Komentari

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će komentarisati “USB 3D Death Star Lampa”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se takođe svideti…

  • USB 3D Batman Lampa

    1.799,00 дин.
    Dodaj u korpu