Početna » Proizvodi » Gedžeti » Svetleći Gedžeti » USB 3D Batman Logo Lampa

USB 3D Batman Logo Lampa

1.799,00 рсд

Betmen (Batman) je jedan od omiljenih fikcionih likova koga su zvali u pomoć tako što na nebu postave Betmenom Logo. Betmenova primarna uloga je herojska u spašavanju…

 

Opis

Betmen (Batman) je jedan od omiljenih fikcionih likova koga su zvali u pomoć tako što na nebu postave Betmenom Logo. Betmenova primarna uloga je herojska u spašavanju nedužnih u velikom megalomanskom gradu Gotamu. Dug put je prešao na tom putu slave. Od stripa, preko crtaća pa do filma. Danas je jedan od najpopularnijih likova iz sveta DC Comics-a. Pomrsio mu je račune stari neprijatelj po popularnosti, pogađate…da, u pitanju je Supermen.
Lampa Batman Log se napaja preko USB kabla tako da je možete prikačiti i na kompjuter ili na šteker ukoliko posedujete USB utičnicu.

Visina sa postoljem je 16cm.

Upustvo koga je veoma važno da se pridržavate kako bi ukras lepo radio.
Ovaj proizvod je namenjen samo za unutrašnju upotrebu.
Pre nego ubacite akrilni deo koji je u obliku simbola ili heroja u postolje, uklonite zaštitu sa obe strane ali tako da ne dirate prednju i zadnju stranu prstima. Nego taj deo uhvatite na bočnim stranama i uklonite zaštitu. Veoma je važno da prednju i zadnju stranu nikada ne dirate rukama ukoliko želite da proizvod funksioniše neometano.
Akrilni deo čistite sa suvom čistom krpom. Boje menjate svakom pritiskom na dugme za paljenje. Da biste ugasili lampu neophodno je da dugme držite duže od 2.sekunde.
Pažljivo koristite i baterije ukoliko želite da ovaj proizvod funkcioniše bez USB napajanja. Nikada ne mešajte baterije koje su dopunjive i obične alkalne baterije.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “USB 3D Batman Logo Lampa”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …