Upaljač Kasetofon

Kasetofon, poznatiji na zapadu pod kodnim imenom kasetofon Ghetto Bluster, je modni detalj koji se nekada nosio na ramenu i gde je muzika pičila sa kasete u fazonu, što jače udri manijače. To se danas isto viđa, samo što se na ramenu nosi poveći zvučnik, a muzika dolazi sa telefona putem plavozubog bluetootha.

1.299,00 din

Nema na zalihama

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Kasetofon, poznatiji na zapadu pod kodnim imenom Ghetto Bluster, je modni detalj koji se nekada nosio na ramenu i gde je muzika pičila sa kasete u fazonu, što jače udri manijače. To se danas isto viđa, samo što se na ramenu nosi poveći zvučnik, a muzika dolazi sa telefona putem plavozubog bluetootha.

Napomena: ovo nije Zippo upaljač. Svi upaljači dolaze prazni i ne sadrže nikakvu zapaljivu tečnost ni ti gorivo. Neophodno je napuniti upaljač nakon kupovine. Razlog zašto je ovako, čisto zbog bezbednosti i odgovornosti. Na vama je da postupate kao i sa svakim upaljačem tipa Zippo.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Upaljač Kasetofon“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
Cart Icon Cart Icon