Tutankamonov Tablet

Početak 5 Proizvod 5 Tutankamonov Tablet

1.799,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Tutankamonov Tablet odmah asocira na neku mistiku, tajnu u fazonu Indijane Džounsa. Izaberite izazov iz brošure, gurnite ga u ploču i započnite zabavu! Svaki izazov označava polje na kojem morate staviti misterioznu kocku. Postavite kocku na početni kvadrat koji odgovara boji površini kocke. Da biste pronašli tajni put do Tutankamonovog blaga, morate da prebacite misterioznu kocku od kvadrata do kvadrata, koji mora uvek da odgovara boji na vrhu kocke i boji na polju ispod nje. Međutim, to nije tako jednostavno. Kada dođete do polja sa Tutankamonovim novčićem tj.novcem i obe boje se podudaraju (kocke i polja) tek tada ste rešili izazov.

Pedeset izazova u knjižici je podeljeno u četiri nivoa težine. Pa šta čekate? Krenite po drevnim egipatskim lavirintima i pronađite blago Tutankamona!

Karakteristike:
Brošura sa rešenjima,
Instrukcije na engleskom jeziku,
Zamlja uvoza: EU,
Zamlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tutankamonov Tablet“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.