Time Bomb Evolution

Početak 5 Proizvod 5 Time Bomb Evolution

1.800,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Time Bomb Evolution je društvena igra dedukcije koja nasleđuje prethodno uspešno izdanje Time Bomb. Igrači se dele u timove. Sa jedne strane imamo sledbenike profesora Morijartija, čiji je cilj da unište London strateškim postavljanjem bombi dok sa druge strane imamo pristalice Šerloka Holmsa koji moraju da ih zaustave pre nego što istekne vreme.

Igrači okreću svoje karte licem prema dole, potom jedan igrač uzima kartu sa rezačem žice i odlučuje od kog igrača će preseći žicu kako bi zaustavio bombu na taj način što otkriva jednu od karata tog igrača. Igraču kojem su otkrili kartu predaju rezač žice koji ponavlja iste korake. Ovaj korak se ponavlja do kraja runde ili dok jedna od bombi ne eksplodira. Cilj igre je da tim Šerlok pronađe sve kartice za deaktiviranje tokom 3 kruga, vodeći računa da ni jedna bomba ne eksplodira ili dok ne istekne vreme, u protivnom ekipa Morijarti pobeđuje.

Karakteristike:
6 karata sa ulogama,
36 karata sa žicama,
6 kartica sa brojevima,
1 marker za rezanje,
1 kartica za rezanje žice,
6 vremenskih žigova,
Upustvo na engleskom.
Broj igrača od 4 do 6 igrača,
Trajanje igre oko 15 minuta,
Zemlja porekla: EU,
Zemlja uvoza: EU.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Time Bomb Evolution“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *