Tiganj za Šampione

Početak 5 Proizvod 5 Tiganj za Šampione

800,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Tiganj za Šampione mora sadržati jaja kao veoma kvalitetnu namirnicu bogatu pre svega, proteinima. A sada smo mogli naziv proizvoda napisati u stilu tabloida:

Tiganj za žampione! Ako ovo jedete svakog jutra, imaćete ENERGIJU ceo dan! Zaista kada se radi o ishrani, važno šta ćete jesti, s obzirom na to da će vam pokrenuti metabolizam i dati energiju za dan koji je pred vama.

Ili bolje reći, imate veće šanse za salmonelu ukoliko ne pazite od koga kupujete jajca. Ili će vam se jaja ogaditi ukoliko baš svakog jutra jedete jaja.

Elem, ne znam da li znate ali kada kupujete jaja u supermarketu (samo srećnici imaju prilike direkt od familije sa sela) na svakoj kutiji nalazi se oznaka 1, 2 ili 3. Kec je kao najbolji, ali zato najskuplji. A trojku treba izbegavati. Broj 1 označava jaja iz slobodnog uzgoja. Broj 2 na pakovanju označava podni uzgoj, a broj 3 predstavlja kavezni uzgoj. Mi možemo samo da se nadamo da su ove brojke tačne i da se proizvođači toga pridržavaju.

Karakteristike:

  • Materijal: metal i drvena drška,
  • Dimenzije: 26 x 12 cm,
  • Težina: 80 g,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tiganj za Šampione“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *