Početna » Proizvodi » Mozganje » Društvene Igre » Ticket To Ride Europe (SRP)

Ticket To Ride Europe (SRP)

5.500,00 рсд

Ticket to Ride Europe je samostalna igra i ne zahteva posedovanje prvog Ticket To Ride-a. Međutim omogućava vam kao i osnovna igra…

 

Opis

Ticket to Ride Europe je samostalna igra i ne zahteva posedovanje prvog Ticket To Ride-a. Međutim omogućava vam kao i osnovna igra, da igrate dodatke i dodatne mape kao sto su Ticket To Ride Asia i druge.

Ticket to Ride je jedan od klasika društvenih igara. Igra koja se uči za 5 minuta, a igra iznova i iznova. Pogodna za sve uzraste, od početnika do iskusnih. Od oprobanog društva do porodične zabave! Nije ni čudo što je jedna od najprodavanijih društvenih igara ikada.

Pred vama je karta Evrope sa gradovima i železničkom mrežom između njih. Od Edimburga do Konstantinopolja, od Lisabona do Moskve, posetićete neke od najvećih gradova sa početka dvadesetog veka kada su vozovi bili primarno sredstvo transporta. Vi tajno dobijate zadatke (u obliku voznih karata) koje gradove treba da spojite vašim vozovima i cilj je da to uradite pre nego što neko od protivnika to uradi. Skupljate karte sa vagonima i lokomotivama i kada skupite dovoljno da povežete dva grada koja su vam zadata, dobijate poene. Ne dozvolite da vam protivnici prepreče put.

U ovoj varijanti se javljaju i tuneli, trajekti i stanice, a svaki od njih donosi nove momente u ovu već dobro poznatu i zabavnu igru.

Karakteristike:
Jezik: srpski,
Vreme trajanja: od 30 do 60 minuta,
Uzrast: +8 godine,
Broj igrača: 2 do 4,
Složenost: 2 od 5,
Dizajner: Alan R. Moon.

Dodatne informacije

Težina 2 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Ticket To Ride Europe (SRP)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *