Početna » Proizvodi » Mozganje » Karte za Igranje » The Planets Mercury

The Planets Mercury

1.499,00 дин.

Mercury je prvi špil iz originalne serije „The Planets“ koju nam predstavlja Vända Playing Cards u saradnji sa dizajnerom Srđanom Vidakovićem. The Planets nas vodi na putovanje…

Šifra proizvoda: 865-3 Kategorija:
 

Opis

Mercury je prvi špil iz originalne serije „The Planets“ koju nam predstavlja Vända Playing Cards u saradnji sa dizajnerom Srđanom Vidakovićem. The Planets nas vodi na putovanje po Sunčevom sistemu u obliku seta od 8 špilova, gde svaki špil predstavlja određenu planetu.

Serija planeta

Planeta najbliža suncu, samim tim i prvi špil, je Merkur. Svaki detalj je potpuno unikatan, od kutije, pa do svih karata ukljucijuci i džokere i dve extra karte. Kraljevi, Dame i Pubovi ovde su predstatvljeni kao bića sa kožom nalik kamenu, otpornom na velike toplote, krupnim očima i krunama sa krilima u čast rimskog boga Merkura, po kojem planeta i nosi ime. Pred toga, tu su i zanimljivi detalji poput extra karte, koja čini deo veće slike i tek kada se spoje extra karte iz svih 8 špilova, dobije se mapa Sunčevog sistema. Slična stvar je primenjena i na bočnoj strani kutije za karte.

Kada se svih 8 poređaju jedna do druge, može se videti obris jedne velike planete. Kutija je dizajnirana sa izuzetnom pažnjom i na najsitnije detalje, štampana je sa holografskom folijom i izgleda zaista neverovatno. Kutiju je štampala kompanija Clove St. Press, a same karte United States Playing Card Company.

Mala napomena, ove karte se kod Art of Play prodaju za $20. Zahvaljujući upravo na saradnji za dizajnerom iz Srbije dobili smo povoljnije uslove. Da i mi imamo neki špil povoljnije nego ameri.

Dodatne informacije

Težina0.2 kg
Brend karte

Ostalo

1 recenzija za The Planets Mercury

  1. Jovan

    Da li mozda znate koje nove ce te karte uskoro dobijati ?

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …