The Mind (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 The Mind (SRP)

1.500,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

The Mind Sound Experiment je mnogo više od društvene igre. Pre svega da kažemo da je na srpskom jeziku. A sada da krenemo dalje. To je eksperiment, putovanje, timsko iskustvo u kojem je zabranjena komunikacija i razmena informacija, ali da bi pobedili sve nivoe igre morate da naučite da razmišljate kao jedan um.

The Mind je igra koja je zaludela svet i dobila je pregršt priznanja i nagrada među kojima su i one najvažnije: Igra godine Kan 2019 As d’Or – Jeu de l’Année, Spiel das Jahres 2018, Golden Geek Award 2018.

Kako se igra?

Sama igra ima gotovo banalan koncept, ali zar nisu takve i najbolje? Karte treba samo poredjati po redu.

Na samom početku tim dobija onoliko života koliko je igrača u timu. Igrači nakon podele karata, postavljaju karte na talon redom, od niže ka višoj karti. Ali…zabranjeno je govoriti o svojim kartama. Zabranjeno je govoriti uopšte, važna je koncentracija. Igra se ne igra u fiksnom poretku, već prvi igra igrač koji misli da ima najnižu kartu. „Hmmm, imam 43, da li već sada da odigram? Ili neko ima nižu kartu? Da li sada da predložim timu da koristimo šuriken? „Karta odigrana prerano znači da tim gubi jedan život. Međutim, ako su svi odigrali karte, prelazi se na sledeći nivo i ponovavlja se isti zadatak, ali sa većim brojem karata.

Neverovatno svež koncept igre koji deluje iznenađujuće dobro sa malo prakse. Pitanje sa kojim se svi susreću pre prve partije igre The Mind je „Kako ovo funkcioniše, da li će ovo da uspe?“ A onda dolazi iznenađenje: „Pa, to radi!“ Bez dogovora ili gesta, tim uspeva da ispuni zajednički zadatak. Neverovatno! Fascinantno! Genijalno!

Ono što se na početku čini kao čista sreća, nakon nekoliko partija postaje prava veština.

Podignite igru na totalno viši nivo i doživite The Mind Sound Experiment. Pustite originalnu muziku specijalno napravljenu za The Mind. Pokušajte da završite igru pre nego što se drugi gong i melodija završe. Tajna igre je u razvijanju zajedničkog osećaja za „sad je trenutak“. Tim mora da radi u harmoniji. Tim mora da postane JEDNO.
Emocionalni momenti u igri obogaćuju sve veću fuziju uma i materije. Neverovatno iskustvo koje svaki igrač treba da doživi.

The Mind Sound Experiment sadrži:
100x karata sa brojevima,
12x karata sa nivoima,
5x života,
3x šurikena,
Pravila igre na Srpskom.

Nagrade i priznanja:
2019 Origins Awards Best Card Game Nominee,
2019 Diana Jones Award for Excellence in Gaming Nominee,
2019 As d’Or – Jeu de l’Année Winner,
2018 Tric Trac Nominee,
2018 Spiel des Jahres Nominee,
2018 Nederlandse Spellenprijs Best Family Game Nominee,
2018 Guldbrikken Special Jury Prize Winner,
2018 Guldbrikken Best Parlor Game Winner,
2018 Golden Geek Best Party Game Winner,
2018 Golden Geek Best Cooperative Game Winner,
2018 Golden Geek Best Card Game Winner.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „The Mind (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *