The Mind Extreme (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 The Mind Extreme (SRP)

1.500,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

The Mind Extreme društvena igra funkcioniše poput njenog hit prethodnika, igre The Mind. Igrači pokušavaju da igraju karte iz ruke u rastućem redosledu - bez međusobnog razgovaranja - a cilj im je da pređu određeni broj nivoa, svaki teži od predhodnog. Što je viši nivo, više karata imate u ruci, što vam donosi više karata o kojima morate da brinete, ali i više informacija sa kojima ćete raspolagati tokom igre.

The Mind Extreme nudi složeniji izazov, jer sada umesto jednog špila karata od 1 do 100, imate dva špila sa brojevima od 1 do 50. Sada ćete pokušavati da odigravate karte na dva različita špila, jedan sa rastućim redosledom, a druga sa opadajućim redosledom. Ali to nije sve, neki nivoi moraju da se igraju na slepo - to jest sodigravate karte licem prema dole, tako da niko ne vidi šta ste igrali. Mogu li svi igrači da uđu u pravo raspoloženje i odbace sve karte u pravilnom redosledu?

Karakteristike:
Uzrast: 8+ godina,
Broj igrača: 2 do 4,
Vreme trajanja igre: 20+ minuta,
Težina učenja: 1 od 5 (1 najlakše),
Igra sadrži pravila na srpskom jeziku.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „The Mind Extreme (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.