The Grimm Masquerade (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 The Grimm Masquerade (SRP)

3.000,00 RSD

Šifra proizvoda: 0129 Kategorije: , , Oznake: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

The Grimm Masquerade je društvena igra na srpskom jeziku. Pozivnice za bal pod maskama u zamku Zveri isporučene su karakterima bajki i basni širom Grimm Forest-a i Vi ste jedan od počasnih gostiju. Ali, čim prođete kroz magičnu kapiju, Vaš izgled se transformiše i od tog momenta izgledate identično kao i drugi gosti na balu... Izgleda da je Zver pripremio igru dedukcije i prepredenosti kako bi ovo veče učinio nezaboravnim!

Društvena igra The Grimm Masquerade je igra blefiranja, sakrivanja i odavanja informacija i dedukcije. Istraživaćete zamak u potrazi za artefaktima koji će Vam "možda" pomoći u otkrivanju identiteta ostalih gostiju, ali artefakti koje zadržite mogu i da Vas razotkriju ako ste neoprezni. Poklanjajte ih oprezno kako biste saznali što je više moguće informacija, ali zapamtite da i ostali igrači dobijaju te informacije. Vama je cilj da ostanete kao poslednji gost čiji je identitet sakriven. Zvuči lako, ali sve je samo ne to! To znači da je tanka linija između pobede i poraza. Ali bez brige, čak i kada Vas neko razotkrije "ples" za Vas nije gotov ali ste sada malo više ograničeni sa akcijama.

Držite protivnike blizu i trudite se da otkrivate što manje možete ali morate da znate da Vas ne odaje samo igra nego i Vaše gestikulacije u toku igranja.

Društvena igra The Grimm Masquerade pripada samom vrhu deduktičkih igara ali zbog prelepog dizajna i sjajne tematike pripada i kategoriji porodičnih i zabavnih igara.

Sadržaj društvene igre The Grimm Masquerade:

1 tabla za igru
8 karata karaktera
1 tabla uperenog prsta
7 karata akcije
35 markera dokaza
48 karata artefakta
35 Rose tokena
3 Rose trofeja
7 karata pomoći za igrača
6 markera polomljenog ogledala
5 tokena blaga
8 karata uloga
8 karata specijalnih sposobnosti

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „The Grimm Masquerade (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *