Teraformiranje Marsa (SRP)

Teraformiranje Marsa ili poznatija na engleskom jeziku kao Terraforming Mars, je strateška društvena igra koju smo zaista dugo čekali da dođe u našu ponudu.

6.000,00 din

Šifra proizvoda: 0513 Kategorije: , Oznake: , ,
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Teraformiranje Marsa ili poznatija na engleskom jeziku kao Terraforming Mars, je strateška društvena igra koju smo zaista dugo čekali da dođe u našu ponudu. Sa zadovoljstvom vam predstavljamo jednu od najvećih imena industrije društvenih igara, Teraforormiranje Marsa. Od sada na srpskom jeziku.

Zašto je tolika navala za ovu igru? Igra Vas stavlja u ulogu korporacije koja u 24. veku priprema Mars u nadi da će on postati novo stanište čovečanstva. To naravno nije tako lako. Potrebno je podići temperaturu planete, zatim povećati procenat kiseonika u atmosferi, stvoriti okeane.. Jedna korporacija ne može to da uradi sama. Tako da i Vaši protivnici isto igraju u ulozi korporacija (različitih od Vaše), sa istim ciljem, napraviti od Marsa novu kuću za čovečanstvo. Tako da ćete zajedno težiti ka istom cilju, ali neko će raditi bolji posao i na kraju će onaj koji je najviše doprineo teraformiranju Marsa biti pobednik.

Samu igru čini veliki broj kartica koje odigravate i čiji se efekti dešavaju. To je srž igre. Postoje različite strategije i bitno je da se prilagodite tome kakve Vam kartice dolaze, pažljivo upravljate resursima i pratite šta Vaši protivnici rade. Nekada će Vam svojim akcijama pomoći da odigrate karticu koju do tada niste mogli, a nekada će Vas sprečiti u tome.

Ono što možete biti sigurni da će Vam svaka sledeća partija biti različita. Postoji toliko različitih kartica i kombinacija istih da je gotovo nemoguće da imate identične 2 partije igre.

Terraforming Mars je igra temu pretvaranja Marsa iz mrtve planete u sledeći dom za ljude savršeno prenosi na sto ispred Vas i ukoliko ste ozbiljan igrač društvenih igara, ne bi trebalo da je propustite!

Karakteristike:
Složenost igre: 3 od 5,
Broj igrača: 1 do 5,
Jezik: Srpski,
Urast: +12 godina,
Vreme trajanja: 120+ minuta,
Zemlja porekla: Srbija.

Dodatne informacije

Težina 2.3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Teraformiranje Marsa (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
Cart Icon Cart Icon