Teraformiranje Marsa Ekspedicija Ares

Početak 5 Proizvod 5 Teraformiranje Marsa Ekspedicija Ares

4.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0928 Kategorija: Oznake: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Teraformiranje Marsa Ekspedicije Ares je samostalna igra i nezavisna od orignala i svakako se mnogo brže igra. Prvi put se jedan svetski blokbaster na srpskom jeziku, našao na našem tržištu, u gotovo isto vreme kao engleska verzija na svetskom tržištu! Teraformiranje Marsa: Ekspedicija Ares je zasebna društvena igra koj je smeštena u svet Teraformiranja Marsa, koja je 2021. godine na Kiksarteru sakupila preko 1,2 miliona američkih dolara. Igra predstavlja mešavinu Teraformiranja Marsa i igara poput Race for the Galaxy ili Puerto Rico, u kojima igrači u svakoj rundi biraju faze igre koje će se odigrati.

Fokus igre je na kartama projekata, uz pomoć kojih ćete pokušavati da napravite što bolji i efikasniji engine koji će omogućiti pobedu vašoj korporaciji. Karte projekata sada imaju lepe, nove ilustracije, dvoslojne table su uključene u igru, a dobićete i posude za čuvanje novih i kvalitetnijih resursa.

Karakteristike:
Trajanje partije: 45–60 minuta,
Uzrast: 14+,
Broj igrača: 1 do 4,
Kompleksnost: 2.89 / 5,
Dizajner: Sydney Engelstein, Jacob Fryxelius, Nick Little,
Jezik izdanja: Srpski,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 1,2 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Teraformiranje Marsa Ekspedicija Ares“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.