Team3 Zeleni

TEAM3 Zeleni je kooperativna društvena igra koja zabavlja ne samo igrače no i sve one koji posmatraju njihovu snalažljivost.

2.400,00 рсд

TEAM3 Zeleni je kooperativna društvena igra koja zabavlja ne samo igrače no i sve one koji posmatraju njihovu snalažljivost. Tim čine 3 igrača koji moraju zajedno da rade što je brže moguće. Odlična igra za testiranje zaposlenih gde se zahteva timski rad. Igra za brejnstorming!

Kako se igra?

Svaki igrač ima posebnu ulogu: jedan ne može da govori, drugi koji ne sme da gleda i treći koji je u sredini. Svaka uloga zahteva različite veštine, a to stvara vrlo angažovanu igru punu otkrića i izazova.

Majmun tj.igrač koji ne sme da govori je jedini igrač koji može videti kartu sa zadatkom tj. strukturom koju njegov tim mora da napravi. Jedini vid njegove komunikacije je gestikulacijom.
Majmun u sredini mora tumačiti gestove majmuna koji ne može da govori i preneti ih majmunu koji ne može da vidi da bi mogli da sagrade strukturu.
Majmun koji ne vidi je jedini koji može da sklapa konstrukciju od delova ali mora to da uradi zatvorenih očiju i to na osnovu uputstva koja mu zadaje majmun u sredini.

Sve ostale društvene igre možete pogledati klikom na: Društvene igre.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=p5mtcBUld4g&feature=emb_logo

Karakteristike:
Uputstvo na srpskom: Uputstvo,
Broj igrača: 6 (po 3 u dva tima),
10 elemenata za sastavljanje,
80 kartica. Podeljene su prema težini 1, 2 ili 3 (broj zvezdica na poleđini kartice),
3 ID kartice,
Ekspanziju: MIND MERGE,
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: EU.

Dodatne informacije

Težina 0.8 kg

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Team3 Zeleni”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *