Superior Red

Početak 5 Proizvod 5 Superior Red

799,00 RSD

Šifra proizvoda: 0862 Kategorije: , Oznaka:
Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Superior Red su karte kompanije EPCC. EPCC ili Expert Playing Card Company je kompanija koja je uspela da se probije u svetu karata na sam vrh. Inače je EPCC projekat The Conjuring Arts Research centra. Danas oni stoje iza brdo poznatih brendova i špilova koje od danas i mi imamo u ponudi. EPCC se pre svega bavi savetovanjem i istraživanjem. Istražuju po celom svetu u potrazi za najboljim materijalima i fabrikama u cilju proizvodnje najboljih karata. A savetuju sve one koji su spremni da sa njima plasiraju nove špilove karata. Od samog početka pa do kraja kako bi se otklonili svi nedostaci. Jedan od primera je i Legends Playing Card Company koja je danas neizostavan partner EPPC kompanije.

A sad da se vratimo samom špilu. Superior je svakako jedan od najpoznatijih brendova EPCC-a koje možete pronači u rasponu od $5 pa do $20. Ovaj model je komercijalni tkz.široko rasprostranjeni. U pitanju su tradicionalne karte koje su odlične za perfect weave mešanja. Veoma su otporne. Svaki tuck je napravljen od sintetičkog papira koji će dugo trajati. Finish je klasičan. Klasičan stock je razvijao Lawrence Sullivan iz Legends Playing Card Co.

Sve ostale špilove koje imamo u ponudi možete videti klikom na Karte.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message]Akcija snižene cene traje dok traju i zalihe.[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Brend karte

Ostalo

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Superior Red“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.