Star Wars Silver

Početak 5 Proizvod 5 Star Wars Silver

1.600,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Star Wars Light Side ili ti Ratovi Zvezda svetle (bele) boje predstavljaju svetlu stranu sile. Mislim da je ovo poslednja edicija u našoj kolekciji iz 2022.godine. Pored crnih, plavih i crvenih, na red je došlo i belo izdanje. Karte kompanije theory11 u luksuznoj, reljefastoj kutiji sa detaljima bele boje odštampane na foliji, zaista oduzimaju dah. Ne samo da je kutija luksuzno odrađena, nego je i svaki štih zaseban, uključujući i džokere (Palpatine, Kylo Ren, Darth Vader itd.).

Maestralna reljefasta kutija koja na dodir oduzima dah. Jednostavno, ovo treba osetiti i videti uživo. Detalji na kutiji, ludilo mozga, ma ludilo R2D2-ovog „mozga“. Svakim sledećim pogledom primetićete nove detalje, kako na kutiji, tako i na kartama. Aaaauuu, neka je sila sa vama.

Karte kompanije theory11 u luksuznoj, reljefastoj kutiji sa detaljima crvene boje odštampane na foliji, zaista oduzimaju dah. Ne samo da je kutija luksuzno odrađena, nego je i svaki štih zaseban, uključujući i džokere (Palpatine, Kylo Ren, Darth Vader itd.).

Karakteristike:

  • Materijal: papir,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: SAD,
  • Zemlja porekla: SAD.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Star Wars Silver“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *