Star Wars Dark Side Shuffle

Star Wars Dark Side Shuffle je društvena igra 3 u 1. Snap, Igra memorije i Prosledi kartu su tri igre koje se mogu igrati sa ovim kartama…

999,00 din

Šifra proizvoda: 1217 Kategorije: , Oznake: , ,
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Star Wars Dark Side Shuffle je društvena igra 3 u 1. Snap, Igra memorije i Prosledi kartu su tri igre koje se mogu igrati sa ovim kartama. Karte su upakovane u metalnoj kutiji.

Snap se igra na tradicionalan način. Slična je igri Rat. Sve kate se podele igračima. Svaki igrač baca u sredinu po jednu kartu. Kada se karta podudara se sa onom koja je već na odbačenoj gomili, prva osoba koja je rekla Snap uzima sve karte sa gomile. Pobednik je onaj igraš koji uzme na kraju sve karte od svih igrača.

Igra memorije se igra tako što se sve karte postave na sto licem okrenutim ka dole ali jedna pored druge. Potom sveki igrač okreće po dve karte. Ukoliko okrene dve iste, nosi te kare. Igrač sa najviše osvojenih karata je pobednik. Međutim, postoji i pravilo Dart Vejdera. Ako se ova karta okrene, vraća se licem prema dole gde je i bila, a sve karte koje su još uvek u igri, ponovo raspoređuju uz prethodno mešanje. Sve sem karte Dart Vejdera.

Prosledi kartu je bonus igra. Upustvo za ovu igru pronaćiće te u pakovanju.

Karakteristike:
Pravila igre su na engleskom,
Metalna kutija,
Zemlja uvoza i dizajna: Velika Britanija,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Star Wars Dark Side Shuffle”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *