Početna » Proizvodi » Pokloni » Hrana i Piće » Šolja Targaryen

Šolja Targaryen

1.299,00 рсд

Šolja Targaryen je posvećena kući koja ima zakonsko pravo na presto u svetu epske faktastike tačnije u zemlji zvana Vesteros.

 

Opis

Šolja Targaryen je posvećena kući koja ima zakonsko pravo na presto u svetu epske faktastike tačnije u zemlji zvana Vesteros.

Inače, ne morate bit tužni i menjati svoje mišljenje o Igri Prestola na osnovu poslednje sezone serije Igra Prestola. Nadamo se da će knjige ispraviti greške lakomislenih režisera i tekstopisaca serije.

No vratimo se ovom predmetu posvećenom jednoj od kuća iz ove epske fantastike. Igra prestola je serija zasnovana na serijalu romana epske fantastike Džordža R. R. Martina, “Pesma Vatra i Leda”. Knjige obiluju pričama o izdaji i plemenitosti, smeštenih u zemlji Vesteros, gde leta i zime traju godinama, a samo je žeđ za moći večna. Činjenica je da danas imamo mnogo više stvari nego naše prethodne generacije,tako da je očekivano imati u stanovima razne krigle i šolje. Ali samo je jedna najlepša, jedna koja ima pozadinske priču i jednu koja nas podseća zašto volimo to što volimo.

Karakteristike:
Materijal: Keramika,
Izdavač: SD Toys,
Zemlja uvoza: Španija,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Šolja Targaryen”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *