Šok Lopta

Početak 5 Proizvod 5 Šok Lopta

1.999,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Šok Lopta nas podseća na dobacivanja zapaljenog dinamita između Duška Dugouška i Pere Kojota ili Neustrašivog Badže, pa kod koga će ostati u poslednjem trenutku?…eh kako su to bili dobri crtaći. Šteta što ih nema više u toku jutra na “Prvom programu”.

E pa u tome imate priliku i Vi da “uživate”, samo što će Vas umesto “Boooma” prodrmati “Bzzz Bzzz” tj.struja. Evo o čemu se radi. Šok loptu napunite preko priloženog adaptera, zatim je uključite i počnite sa dobacivanjem. U jednom trenutku ona će prodrmati nekog od članova “zatvorenog” kruga. Pri čemu verujemo da je ovo prva igra u kojoj izbegavate uhvatiti loptu. I nemojte misliti da je to mala količina struje (šta je bilo, već ste se uplašili), šalimo se. Mada se ipak ne preporučuje osobama sa slabim srcem kao i onima koji nose pacemaker. I naravno, držite je podalje i od kućnih ljubimaca.

Napomena:Mada se ipak ne preporučuje osobama sa slabim srcem kao i onima koji nose pacemaker. I naravno, držite je podalje i od kućnih ljubimaca.

Karakteristike:
Gumom obložena lopta s 18 metalnih kontakata kroz koju štrči struja,
Interni tajmer neizvesnog drmanja žrvtve,
Boja plava,
Punjač za loptu (uključen),
Uzrast: 14 i više godina,
Dimenzije: 7 x 7 x 7 cm veličine.
Zemlja porekla: Kina,
Zemlja uvoza: Kina.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=bIGmEELRC3E&t=28s" align="center"][/vc_column][/vc_row]

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šok Lopta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.