Početna » Proizvodi » Gedžeti » Šok Lopta

Šok Lopta

1.999,00 дин.

Šok Lopta nas podseća na dobacivanja zapaljenog dinamita između Duška Dugouška i Pere Kojota ili Neustrašivog Badže, pa kod koga…

LOKACIJE PRODAVNICA : MAPA.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
SMS NARUČIVANJE (0603070523)

 

Opis

Šok Lopta nas podseća na dobacivanja zapaljenog dinamita između Duška Dugouška i Pere Kojota ili Neustrašivog Badže, pa kod koga će ostati u poslednjem trenutku?…eh kako su to bili dobri crtaći. Šteta što ih nema više u toku jutra na “Prvom programu”.

E pa u tome imate priliku i Vi da “uživate”, samo što će Vas umesto “Boooma” prodrmati “Bzzz Bzzz” tj.struja. Evo o čemu se radi. Šok loptu napunite preko priloženog adaptera, zatim je uključite i počnite sa dobacivanjem. U jednom trenutku ona će prodrmati nekog od članova “zatvorenog” kruga. Pri čemu verujemo da je ovo prva igra u kojoj izbegavate uhvatiti loptu. I nemojte misliti da je to mala količina struje (šta je bilo, već ste se uplašili), šalimo se. Mada se ipak ne preporučuje osobama sa slabim srcem kao i onima koji nose pacemaker. I naravno, držite je podalje i od kućnih ljubimaca.

Napomena:Mada se ipak ne preporučuje osobama sa slabim srcem kao i onima koji nose pacemaker. I naravno, držite je podalje i od kućnih ljubimaca.

Karakteristike:
Gumom obložena lopta s 18 metalnih kontakata kroz koju štrči struja,
Interni tajmer neizvesnog drmanja žrvtve,
Boja plava,
Punjač za loptu (uključen),
Uzrast: 14 i više godina,
Dimenzije: 7 x 7 x 7 cm veličine.
Zemlja porekla: Kina,
Zemlja uvoza: Kina.

Dodatne informacije

Težina0.5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Šok Lopta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …