Početna » Proizvodi » Mozganje » Društvene Igre » Šok Igra

Šok Igra

1.999,00 рсд

Šok Igra za maksimum četiri igrača STARIJE od 14 godina. Naglašavamo i podvlačimo starije. Dok je minimum bar dve osobe…

 

Opis

Šok Igra za maksimum četiri igrača STARIJE od 6 godina. Naglašavamo i podvlačimo starije. Dok je minimum bar dve osobe…mislim, može i jedan igrač sa dve ruke ali to je već sado-mazo varijanta i zamolio bih takve osobe da posete neki drugi sajt.

Postoje dva moda igranja.
Vremenski mod
Pritiskom na dugme, započinjete odbrojavanje u trajanju od 10 sekundi.Po isteku vremena, svako ko nije pritisnuo dugme u roku od 1.sekunde, biva pogođen mini elektro šokom. Ukoliko pritisnete prerano, ili pak prekasno, takođe biva pogođen elektrošokom.
Srećni mod.

Pritiskom na dugme Start, zasvetleće neka od 4 LED diode, nasumično. Kada prestane treperenje, neka od LED dioda ostaće upaljena. Taj igrač mora stisnuti u roku od jedne sekunde dugme na svom džojstiku. Ukoliko promaši, zna se ishod. Isto važi i za sve one igrače koji pritisnu dugme, a ne svetli njihova lampica.
U realnosti šokovi i nisu baš toliko jaki…ukoliko ih poredimo sa strujom, onda je tu negde oko 110V, mada varira, opet se šalimo.

Napomena: Zabranjeno za decu ispod 6 godina i za ljude sa slabim srcem.

Karakteristike:
Igra za 4 igrača,
Koristi 3 AAA baterije koje ne dolaze u pakovanju,
UPOZORENJE: Nikako ne koristiti u igri osobe koje pate od Epilepsije ili sličnih bolesti.
Zemlja uvoza: Kina,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.8 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Šok Igra”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …