Akcija!

So Clover (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 So Clover (SRP)

Original price was: 3.000,00 RSD.Current price is: 2.500,00 RSD.

Šifra proizvoda: 0120 Kategorija: Oznake: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

So Clover! je kooperativna društvena igra asocijacija. Svaki od igrača dobija tablu u obliku deteline, gde će postavljati kartice sa rečima. Na obodima tj. listovima deteline, potrebno je upisati asocijaciju koja povezije dve reči koje su na tom listu. Kako to svi igrači rade istovremeno, svako za svoju tablu, nakon upisivanja svih asocijacija, počinje deo partije sa pogađanjima.

Jedan igrač ostaje u ulozi posmatrača, te uz svoje kartice sa rečima dodaje jednu nasumičnu, i tako izmešane pokazuje ostatku tima. Igrači pokušavaju da pogode koje kartice su originalno bile na posmatračevoj tabli, kao i njihovu tačnu orijentaciju.

U zavisnosti od broja pogođenih kartica među svim igračima, zavisi i vaš zajednički rezultat! Može li vaš tim postići savršen rezultat??

Kao što rekosmo, društvena igra So Clover! predstavlja interaktivnu igru pogađanja i asocijacija. Svako od igrača dobijja svoju tablu u obliku deteline sa 4 lista koja će predstavljati prostor za postavljanje kartica sa različitim pojmovima. Dakle, na svakoj detelini će postojati mesto za 4 kartice. Igrač koji prvi zadaje asocijacije nasumično bira i postavlja kartice na svoju detelinu. Cela problematika igre leži u tome kako će se igraču poklopiti pojmovi sa kartica na spoljašnjim delovima listova - što je upravo rezultat nasumičnog postavljanja kartica. U zavisnosti od dva pojma sa susednih listova, igrač koji zadaje asocijaciju, tajno piše markerom na detelini (iznad oba pojma) reč koja bi ostale igrače mogla da asocira na te pojmove. To znači da će ukupno morati da napiše 4 asocijace za svaki par pojmova.

Kada završi, igrač skida kartice sa deteline i postavlja je na sredinu stola, tako da se na njoj vide samo natpisi. Uz to, pored deteline postavlja kartice koje je koristio + jednu dodatnu karticu. Zadatak koji imaju ostali igrači jeste da poklope uglove i kartice tako da odgovaraju asocijacijama koje su im zadate na detelini i provale "šta je pisac hteo reći", uz dozvolu da se neprestano dogovaraju i prepiru. Jedini koji je u obavezi da ćuti jeste igrač koji je zadao asocijacije. Kada svako od igrača zada asocijacije jednom, igra se završava. Cilj je da kao tim ostvarite što više poena i neprestano obarate rekorde.

Pravila igre su jednostavna, ali sama igra angažuje igrače i stimuliše njihove umove da kombinuju pojmove i formiraju asocijacije, što je čini pravim mentalnim izazovom. Imajući u vidu da na raspolaganju imate 880 različitih pojmova, nijedna partija Vam nikada neće ličiti na prethodnu!

Specifikacije
Težina igre: 1 od 5 (1 je lako, 5 je teško)
Broj igrača: od 3 do 6
Uzrast: od 10 pa na više godina
Trajanje partije: +30 minuta
Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine
Jezik: Srpski
Zemlja uvoza: Kina
Zemlja porekla: Kina

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „So Clover (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *