Početna » Proizvodi » Pokloni » Slavska Viljuška

Slavska Viljuška

499,00 рсд

Bilo da je proleće, leto, jesen ili zima, kod nas se uvek krka a u nekim krajevima zbog oskudacije i mezi…mada kada bolje razmislim, ukoliko je neko…

 

Opis

Bilo da je proleće, leto, jesen ili zima, kod nas se uvek krka a u nekim krajevima zbog oskudacije i mezi…mada kada bolje razmislim, ukoliko je neko okupljanje ipak se krka…ipak treba održati titulu jedne od najmasnijih nacija. Vreme roštilja smenjuje se sezonom Slava tako da žderanje uvek ima svoju sezonu. Ovakve manifestacije obeležavaju se grupnim okupljanjima, te je grupu žderonja neophodno postaviti za isti astal iz jednog jedinog razloga. A to je vreme prežderavanje koje je ograničeno i to najčešće hranom, dok je start svima isti.

Od sada se na sofisticiran način, možete samoposlužiti na svim proslavama i veseljima, bez da molite druge da vam prinesu specijalitete slavske trpeze! Naš narod uživa u velikom broju srećnih dana u godinu i slave, venčanja, rođenja, krštenja, državni praznici.
Veselje na svim proslavama, bilo bi daleko lepše da ne morate da se gurate i dodirujete „leđa o leđa,“ i mačujete sa velikim brojem ljudi za stolom.

Jer kada se ugovara broj gostiju za proslave, uvek se gleda da se smesti što više njih za jedan astal.
A sva ta gužva, utiče da se motoričke mogućnosti ruku ograniče, dok se stidljivo poslužuju.

Dodatnu težinu ugođaju, predstavlja činjenica da su većinom slučaja stolovi okruglog oblika,a vrlo često u prečniku predimenzionisani.
U tom slučaju, doći do hrane ili pića na stolu, predstavlja vrlo ozbiljan fizički zahvat, čak i kad rešite da se počastite nekim specijalitetom, u najvećem broju slučaja vas preduhitre oni koji su fizičkim rastom najviši za stolom.

Stoga smo se pozabivili tim problemom, u ponudi imamo zaista Originalan Poklon,koji vas lišava brige oko pribora za jelo, usluge konobara, mačevananja sa drugim gostima za stolom, i molbi da vam neko doda nešto što želite.
Želimo da čujemo i Vaše mišljenje, da li smatrate da Teleskop viljuška može zaintrigirati goste za stolom?
U svakom slučaju, najbitnije je da se nasmejemo reakcijama ljudi, mi bar uživamo u tome

U zavisnosti od grupe, zavisi i velicina stola, a uporedo i vaša ograničenost u pogledu dostupne hrane. Stoga Vam mi nudimo rešenje a to je Teleskopska viljuška koja vam skraćuje sve muke a astal ponajviše…usput možete bocnuti i nekoga ko vas nervira. Viljuška se izdužuje do 64 cm.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Slavska Viljuška”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *