Sexopoly

2.999,00 рсд

Sexopoly je društvena igra veoma sličnu monopolu tako da odmah na početku moramo razjasniti neke stvari oko naziva. Sexopoly je naziv ove igre koji se koristi samo na tlu S.A.D.

 

Opis

Sexopoly je društvena igra veoma sličnu monopolu tako da odmah na početku moramo razjasniti neke stvari oko naziva. Sexopoly je naziv ove igre koji se koristi samo na tlu S.A.D.-a dok se na tlu Evrope prodaje pod nazivom „The Really Cheeky Adult Board Game“. Igra je indentična, isti proizvođač, različita autorska prava. U pitanju je jedna od najprodavanijih društvenih igara za odrasle na svetu.

Sada kada smo to rešili bacimo se na opis. Ovo je uzbudljiva društvena igra za odrasle od 2 do 8 igra?a koja ima za cilj zabavu, osmehe, dovitljivost, perveznost, nastranost i ozbiljno dobar provod. Počnimo samo od figurica koje su u obliku penisa, dabra, kučenceta, pastuva, zmije i „mačkice“ i to one pod znacima navoda.

Poenta je izgraditi svoju imperiju za odrasle bacanjem kockica i kretanjem po tabli. Koristite svoju poslovnu oštroumnost za kupovinu u želji da očerupate svoje prijatelje kada stanu na nju. Ali to nije klasično čerupanje. Nego…sačekajte pa vidite. Samo se pazite da ne preterate u trošenju novca jer možete „završiti“ bez nekog dela odeće.

Takođe je neophodno i znanje za rešavanje određenih zadataka koje vam ili mogu pomoći ili odmesti u napredovanju vašeg konglomerata…zahteva se slično znanje kao na Farmi sa TV-a. Npr. koliko traje orgazam kod praseta ili koliki je rekord ejakulacije kod muškarca u sat vremena…ne sumnjamo da bi neka starleta sa Farme odgovorila na drugo, a neki Pera Era na prvo.

Karakteristike:
Zemlja uvoza: Velika Britanija,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Sexopoly”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *