Set 6 u 1 Mozgalice

Početak 5 Proizvod 5 Set 6 u 1 Mozgalice

1.200,00 RSD

Šifra proizvoda: 0328 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Set 6 u 1 Mozgalice predstavlja skup 6 različitih mozgalica namenjenih mučenju sve dok ih ne rešite. Mozgalice su postrojene kao sardine u konzervi samo što su ovde sve različite težine. Poenta je sve rastaviti (što je lakši posao) i ponovo sastaviti (što je teži posao).

U jednom setu nalaze se tri drvene i tri metalne mozgalice. Cena je za ceo set.

Set nosi oznaku STEAM, što je skraćenica od Science, technology, engineering, arts i mathematics. Prevedno na srpski nauka, tehnologija, inženjerstvo, umetnost i matematika.

STEAM način učenja nastao je u SAD-u i predstavlja način savladavanja veština kombinujući gore navedene elemente. Da se malo pravimo (kopi+past) pametni: Objedinjavanje više nauka u svrhu koherentnog razumevanja sveta oko nas, razvoja divergentnog mišljenja i celovitog sagledavanja pojava i procesa u savremenom obrazovnom pristupu skraćeno se naziva STEAM. Pomenuti koncept predstavlja spoj prirodnih nauka, tehnologije, inženjerstva, umetnosti i matematike (STEAM – Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics) i značajan je jer pruža mogućnost izučavanja nastavnih sadržaja sa više aspekata i različitih stanovišta, a složićemo se da u svakodnevnim životnim situacijama (posebno pri rešavanju kompleksnih problema) ne odvajamo matematiku od umetnosti, prirodnih i društvenih nauka i sl. Sama ideja o harmonijskom razvoju ličnosti stara je koliko i civilizacija, počev od Stare Grčke, preko ideja velikih imena koja su se bavila obrazovanjem (između ostalih i Sreten M. Adžić), pa sve do savremenog STEAM koncepta. (tekst je preuzet sa Instituta za moderno obrazovanje.)

Karakteristike:

  • Dimenzija jedne mozgalice je oko 5cm,
  • Materijal: 3 metalne, 3 drvene,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: Kina,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Set 6 u 1 Mozgalice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *