Set 6 u 1 Metalne Mozgalice

Akcija!

Set 6 u 1 Metalne Mozgalice predstavlja skup 6 različitih mozgalica namenjenih mučenju sve dok ih ne rešite. Mozgalice…

1.299,00 din 999,00 din

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Set 6 u 1 Metalne Mozgalice predstavlja skup 6 različitih mozgalica namenjenih mučenju sve dok ih ne rešite. Mozgalice su postrojene kao sardine u konzervi samo što su ovde sve različite težine. Poenta je sve rastaviti (što je lakši posao) i ponovo sastaviti (to je teži posao).

Set nosi oznaku STEAM, što je skraćenica od Science, technology, engineering, arts i mathematics. Prevedno na srpski nauka, tehnologija, inženjerstvo, umetnost i matematika.

STEAM način učenja nastao je u SAD-u i predstavlja način savladavanja veština kombinujući gore navedene elemente. Da se malo pravimo (kopi+past) pametni: Objedinjavanje više nauka u svrhu koherentnog razumevanja sveta oko nas, razvoja divergentnog mišljenja i celovitog sagledavanja pojava i procesa u savremenom obrazovnom pristupu skraćeno se naziva STEAM. Pomenuti koncept predstavlja spoj prirodnih nauka, tehnologije, inženjerstva, umetnosti i matematike (STEAM – Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics) i značajan je jer pruža mogućnost izučavanja nastavnih sadržaja sa više aspekata i različitih stanovišta, a složićemo se da u svakodnevnim životnim situacijama (posebno pri rešavanju kompleksnih problema) ne odvajamo matematiku od umetnosti, prirodnih i društvenih nauka i sl. Sama ideja o harmonijskom razvoju ličnosti stara je koliko i civilizacija, počev od Stare Grčke, preko ideja velikih imena koja su se bavila obrazovanjem (između ostalih i Sreten M. Adžić), pa sve do savremenog STEAM koncepta. (tekst je preuzet sa Instituta za moderno obrazovanje.)

Karakteristike:
Zemlja uvoza: Kina,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Set 6 u 1 Metalne Mozgalice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *