Šerif od Notingema (Sheriff of Nottingham)

Početak 5 Proizvod 5 Šerif od Notingema (Sheriff of Nottingham)

5.300,00 RSD

Šifra proizvoda: 0071 Kategorije: , , Oznaka:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Šerif od Notingema je svetski bestseler koji se zasniva na igri trgovanja, dogovaranja, švercovanja i muljanja. Da odmah skrenemo pažnju da je igra na srpskom jeziku.

U pitanju je druga edicija (poboljšana) koja ovoga puta dolazi sa blago izmenjenim pravilima i automatski uključenim šestim igračem. Takođe, u osnovnu igru su sada uključeni i dodaci Crne pijace i Šerifovi pomoćnici.

Radnja igre Šerif od Notingema

Princ Džon dolazi u Notingem! Ovo je odlična prilika da se skupe svi trgovci iz okoline i da pokušaju prodati svoje proizvode dok je princ u poseti. Pre nego što mogu da prodaju svoje proizvode, trgovci (igrači) moraju prvo da uđu u Notingem, na čijim kapijama ih čeka Notingemski Šerif!

Rastuće tržište u Notingemu je ispunjeno robom iz celog kraljevstva. Veći deo robe je potpuno legalan, međutim, princ Džon želi da se osigura da se ne proda nijedan komad nelegalne robe. On zadužuje šerifa da prekontroliše torbe od trgovaca u potrazi za nelegalnom robom. Šerif je pronicljiv, ali nije gadljiv na podmićivanje, tako da se može srediti da skrene pogled u drugu stranu. Koji će trgovac na kraju imati najbolju robu i ostvariti najveći zaradu?

U društvenoj igri Šerif od Notingema igrači neizmenično imaju ulogu šerifa, tražeći nedozvoljenu robu, i trgovca koji pokušava da svoju tezgu napuni najboljom robom. Šerif može pregledati bilo koju torbu koju želi, ali mora biti oprezan, jer ako u torbi nema nićeg nedozvoljenog, šerif mora da plati odštetu. Ovo novo izdanje uključuje ažurirana pravila, novog šestog trgovca, crno tržište i šerifove zamenike.

Drugim rečima, u svakom krugu, sem uloge trgovca, igrači će se naći u ulozi Šerifa. Tada morate pažljivo da pazite na vaše suigrače, da dobro procenite ko je iskren, a ko pokušava da vas slaže i prošvercuje nešto u grad. Neki igrači će pokušati da vas nagovore da u njihovoj vreći nema ništa ilegalno. Neki će pokušati da vas podmite da njihovu vreću ne gledate, dok će drugi platiti dodatno da pregledate nečiju tuđu vreću. Sa Šerifom su mogući svi dogovori, jer ipak, on je Šerif! 🙂

U ovoj igri blefiranja i strategije, od vas zavisi ko će biti najuspešniji trgovac. Da li ćete uspeti da prevarite sve i u gajbi jabuka prošvercujete i nešto pride. Ili ćete ići na sigurno i igrati po pravilima. Sheriff of Nottingham je odlična igra za do 5 igrača u kojoj ćete sigurno uživati! Kod nas retko ko nije imao nekog dodira sa švercom (pa makar i u autobusu GSP-a). A u ovoj igri napokon imate šansu da se pokažete i u ulozi carinika (Šerifa)!

Karakteristike:

  • Pravila na srpskom jeziku,
  • Urast: +8 godina,
  • Broj igrača: 3 do 6,
  • Težina: 2 od 5,
  • Kupljeno u Srbiji,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šerif od Notingema (Sheriff of Nottingham)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *