Rollecate (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 Rollecate (SRP)

1.800,00 RSD

Šifra proizvoda: 0062 Kategorije: , Oznake: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Rollecate (SRP) je društvena igra gde je Kees Neve, poznati holandski inženjer, 1967. godine izgradio svoju treću i najveću parnu lokomotivu. Nazvao ju je Rollecate i od tada je bila u upotrebi, sve do pre par godina… Trenutno stoji u staroj štali i čeka.

Ali ne još dugo. Vi ćete je pokrenuti!

U ovoj zabavnoj društvenoj igri, strategije i snalažljivosti postavljaćete nove pruge po kojima se Rollecate kreće. Ali ova parna mašina ima svoju pamet i radi kako ona hoće, tačnije ona neće da čeka da se pruga izgradi. Dakle, moraćete brzo da radite jer ako ne napravite prugu za lokomotivu ona će iskočiti iz šina a to donosi penale koje niste planirali…

Igra počinje kratkom prugom i sa vrlo nestrpljivom lokomotivom, koja jedva čeka da se pokrene. U svakom potezu imaćete priliku da produžite prugu. Izvlačite kartu iz špila i odabirom karte koju želite ili možete da postavite produžavate prugu, ali čim ste završili Rollecate je već krenula. Pitanje je samo da li ste napravili dovoljno pruge za njeno kretanje jer ako niste stižu penali.

Nemojte dozvoliti da Rollecate izleti iz koloseka. To će vas koštati poena!

Društvena igra Rollecate je brza i zabavna a obično traje oko 15-tak minuta. Svaka partija je drugačija od predhodne i zahvaljujući drvenoj minijaturi vozića i kvalitetnim kartama užitak igranja je zagarantovan.

Nadamo se da ćete uživati…

Karakteristike:
Zemlja porekla: EU.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rollecate (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *