Red Hellions

Početak 5 Proizvod 5 Red Hellions

1.599,00 RSD

Šifra proizvoda: 0366-16 Kategorija:
Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Red Hellions su nastali kao rezultat odlične prihvaćenosti od strane ljubitelja Daniel Medisona i njegovog Hellions špila. Toliko je običan Hellions prihvaćen da se pratioci ovog mađioničara zovu Helionsi. Ovo je možda i poslednji špil koji je nastao u saradnji sa Elusinistima. Špil je izašao pred njegov rođendan 2017.godine.

Ono što je uradio praveći ovaj špil, napisao je "I put my heart, soul and art into everything that I do, and this can be seen in Hellions."
Finiš kod ovog špila je True Linen B9, preuzet od Copaq špilova sa kojima možda sada Madison i sarađuje. Sve ostale modele karata možete videti klikom na Karte.

Karakteristike:
Zemlja porekla: SAD,
Materijal: specijalna vrsta plastificiranog papira.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Brend karte

Ellusionist

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Red Hellions“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.