Reci Siiir (Say Cheese)

Početak 5 Proizvod 5 Reci Siiir (Say Cheese)

1.799,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Reci Siiir (Say Cheese) je društvena igra za jednog igrača, gde su nasmejani i siti miševi cilje igre. Say cheese je fraza koja se koristi kod fotografisanja u SAD i Engleskoj.

Kako se igra?

Blokovi sira pomeraju se „valjanjem“. Ako ima dovoljno praznog prostora uz blok sira, moguće ga je prevrnuti na stranu, ostavljajući prostor u kojem se nalazio i premeštati u prazni susedni prostor. Možda će biti moguće valjati velike blokove sira u jedan ili dva prazna prostora. Prebacivanjem blokova sira po mreži, igrač otvara prostor koji omogućava buduće moguće poteze.

Početak: Svaki od izazova slagalice ilustrira početne položaje za blokove sira koji se koriste u izazovu. Svaki blok sira sadrži miša različite boje. Na jednoj strani je mišja glava, a na suprotnoj strani mišji rep. Spojite odgovarajuću boju miša sa njegovim položajem na rešetki (tanjiriću) za sir. Obavezno postavite svakog miša u položaj gde mu je rep na gore.

Zadatak: Da biste rešili svaku zagonetku, kotrljajte blokove sira unutar rešetke sve dok se glave Miševa ne okrenu na gore.

Primer kotrljanja: Primetite kako dve različite veličine bloka sira mogu da se pomeraju. I zapamtite, blokovi sira se mogu valjati na bilo koju od njihovih šest strana tokom igre.

Izazovi: Postoji 50 sirastih izazova za rešavanje poredjanih od blagih do ekstra teskih. Svaki izazov uključuje broj poteza koji ukazuje na najmanji broj pokreta u kojima se može naći rešenje. Ako vam se mozak počne osjećati kao fondu od sira, nemojte paničiti ! U knjižici je ilustrovano rešenje za svaki izazov.

Kod rešenja: Kod rešenja napisan je prikazom boje miša koju morate valjati i strelicom, odnosno strelicama koje naznačuju smer u komjem se miš mora zakotrljati.

Pa šta čekate? Reci siiir!

Karakteristike:
Baza,
5. kvadrata sira,
2. pravugaona komada sira,
50.izazova na karticama,
Knjižica sa izazovima. Upustvo na srpskom preuzmite klikom na:Pravila Say Cheese-SRB.
Urast: +8.,
Broj igrača: igra za jednog igrača,
Izazova: 50.,
Težina: od laganih zadataka do najtežih,
Dimenzija kutije: 22 x 22 x 5 cm,
Zemlja uvoza: EU,
Zzemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Reci Siiir (Say Cheese)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.