Ram Za Slike Kamion

Početak 5 Proizvod 5 Ram Za Slike Kamion

1.299,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Ram za slike Kamion, je predivan ram za dečiju sliku dimenzija 9 x 13 cm koji je u eko fazonu, napravljen od ekološki posečenog drveta pri čemu kamion ne zagađuje okolinu. Sve u svemu, nesvakidašnji, neobičan i krajnje kreativan ram za sliku koju svako može provozati tj.prokotrljati kućom.

Napomena: boje rama i kamiončića u odnosu na sliku mogu malo da variraju. Ram za sliku je ručno rađen. Materijal od kojeg se pravi ram je takođe svaki put iznova naručivan te dobavljač ne može svaki put garantovati istu nijansu. Odokativno, mi možemo reći da je odstupanje minimalno.

Karakteristike:
Dimenzija slike: 9x13 cm,
Materijal: drvo,
Zemlja porekla: Srbija.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ram Za Slike Kamion“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.