Radiant Raider-Waite

Početak 5 Proizvod 5 Radiant Raider-Waite

3.000,00 RSD

Šifra proizvoda: 0395 Kategorija: Oznake: ,
Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Radiant Raider-Waite ili poznatiji kao Rajderov tarot predstavlja spoj nadljuske energije i neverovatnih kombinacija. Ilustracije na Rajder Vajtovom tarotu oslikane su od strane Pamele Kolman Smit i Artura E. Vajta. Rajder Vajtov tarot temelji se na prethodnim verzijama okultnih špilova, ali sa određenim razlikama. Slike na ovim tarot kartama predstavljaju analizu složenih i simboličkih detalja.

Rajder Vajtov tarot sastoji se od Velike Arkane i Male Arkane. Svaki simbol i element na kartama pokriveni su dubljim praktičnim značenjem. Svaki element otkriva specifična područja. Pomešani elementi u Rajder Vajtovom tarotu veoma često su pokazatelji božanskih uticaja i tajnih akcija. Rajder Vajtov tarot može nam pomoći u pronalaženju mudrosti, prihvatanju bolnih situacija i jačanju volje kroz duboko razumevanje istine.

Karakteristike:
Broj karata: 78,
Izdavač: US Games Systems,
Knjižica sa uputstvom na engleskom jeziku,
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Kina,
Težina: 227 grama.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Radiant Raider-Waite“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.