Qiyi Sail W 3x3x3 (Blister)

Početak 5 Proizvod 5 Qiyi Sail W 3x3x3 (Blister)

600,00 RSD

Šifra proizvoda: 0431 Kategorija: Oznaka:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica, IPS, žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Qiyi Sail W 3x3x3 (Blister) je dobio svog naslednika u budžet kategoriji najboljih perfomansi za uložen novac, a to je upravo Qiyi Sail W. Svrstava se u kocke za početni tj.srednji nivo. Zaista dobra kocka za ovu cenu, po nekima i najbolja u svojoj klasi.

Blister u nazivu se odnosi na pakovanje. Sada imate kocku koju možete i pokloniti! A oznaka W se odnosi na black model, tkz. model sa nalepnicama.

Sve ostale modele možete videti klikom na Rubikove kocke.

Rubikova kocka, poznata i poda nazivom Mažarska kocka, je veoma popularna i možda najpoznatija mehanička slagalica. Izmislio ju je mađarski vajar i profesor arhitekture, Erno Rubik, 1974. Kocka se sastoji od šest lica, od kojih se svako sastoji od devet manjih "kockica" različitih boja.

Rešavanje Rubikove kocke može biti prilično izazovno, a postoje različite metode i algoritmi koje ljudi koriste da bi je efikasno rešili. Ove metode često uključuju različite sekvence poteza za postizanje specifičnih obrazaca i brzine. Danas postoje takmičenja u rešavanju rubikove kocke.

Ako ste zainteresovani da naučite kako da rešite Rubikovu kocku, postoji mnogo tutorijala, vodiča i video snimaka dostupnih na mreži koji vam mogu pomoći da razumete tehnike i algoritme potrebne za rešavanje. To je glavolomka koju treba savladati i koja može pružiti sate zabave.

Karakteristike:

  • Materijal: plastika,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: Kina,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Qiyi Sail W 3x3x3 (Blister)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *