Qiyi Qidi S 2x2x2

Nova kocka od Qiyi proizvođača Qiyi Qidi S 2x2x2. Odlikuje se visokim kvalitetom i brzinom. Ovo je jedan od najboljih Qiyi 2×2 modela. Mat površina, otporna na grebanje,

599,00 рсд

Šifra proizvoda: 0532 Kategorije: , Oznaka:

Nova kocka od Qiyi proizvođača Qiyi Qidi S 2x2x2. Odlikuje se visokim kvalitetom i brzinom. Ovo je jedan od najboljih Qiyi 2x2 modela. Mat površina, otporna na grebanje, žive stikerles boje i simetrična tehnologija pozicioniranja čine ovu kocku odličnu za početnike.

Rubik svi znamo šta je. To je neki tamo pametni mađarski čika koji je izmislio tamo neku 3x3x3 kocku davne 80-te godine prošloga veka te sve jasnije napravio razliku između pametnih i manje pametnih.Elem, posle su se mozgovi dosetili takmičenja u brzini rešavanja iste kocke ne bi li se pravili još više pametni. Onda su isti ti pametnjakovići, mahom sa istoka, ustanovili da ih rubikove kocke koče u još većoj brzini rešavanja. Tako da su tamo u zemljama dalekog istoka počeli praviti Brze Kocke ili ti Speed Cubes. Te speed cubes nadmašile su rubikove kocke po kvalitetu ali i brzini okretanja upravo zbog tehnologije kojom su spajane. Obično dolaze u DIY (do it yourself) pakovanjima ali mi imamo sklopljene. Baš smo face.

Sve ostale modele možete videti klikom na Kocke.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Brend kocke

Qiyi

Vrste

2x2x2

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Qiyi Qidi S 2x2x2”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *