Qiyi Qidi S 2×2

599,00 дин.

Nova kocka od Qiyi proizvođača. Odlikuje se visokim kvalitetom i brzinom. Ovo je jedan od najboljih Qiyi 2×2 modela. Mat površina, otporna na grebanje…

PRODAJNA MESTA klik na: adrese.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
NAČIN NARUČIVANJA (sajt ili sms na 0603070523)

SKU: 0532 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Nova kocka od Qiyi proizvođača. Odlikuje se visokim kvalitetom i brzinom. Ovo je jedan od najboljih Qiyi 2×2 modela. Mat površina, otporna na grebanje, žive stikerles boje i simetrična tehnologija pozicioniranja čine ovu kocku odličnu za početnike.

Rubik svi znamo šta je. To je neki tamo pametni mađarski čika koji je izmislio tamo neku 3x3x3 kocku davne 80-te godine prošloga veka te sve jasnije napravio razliku između pametnih i manje pametnih.Elem, posle su se mozgovi dosetili takmičenja u brzini rešavanja iste kocke ne bi li se pravili još više pametni. Onda su isti ti pametnjakovići, mahom sa istoka, ustanovili da ih rubikove kocke koče u još većoj brzini rešavanja. Tako da su tamo u zemljama dalekog istoka počeli praviti Brze Kocke ili ti Speed Cubes. Te speed cubes nadmašile su rubikove kocke po kvalitetu ali i brzini okretanja upravo zbog tehnologije kojom su spajane. Obično dolaze u DIY (do it yourself) pakovanjima ali mi imamo sklopljene. Baš smo face.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Brend kocke

Qiyi

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će komentarisati “Qiyi Qidi S 2×2”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti…