Qiyi Neon 3x3x3

Početak 5 Proizvod 5 Qiyi Neon 3x3x3

500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0812 Kategorije: , , Oznaka:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Qiyi Neon 3x3x3 u svetlim tonovima. Odlikuje se visokim kvalitetom i brzinom. Ovo je jedan od boljih Qiyi 3x3 modela namenjen početnicima. Mat površina, otporna na grebanje, žive stikerles boje i simetrična tehnologija pozicioniranja čine ovu kocku odličnu za početnike.

Rubik svi znamo šta je. To je neki tamo pametni mađarski čika koji je izmislio tamo neku 3x3x3 kocku davne 80-te godine prošloga veka te sve jasnije napravio razliku između pametnih i manje pametnih.Elem, posle su se mozgovi dosetili takmičenja u brzini rešavanja iste kocke ne bi li se pravili još više pametni. Onda su isti ti pametnjakovići, mahom sa istoka, ustanovili da ih rubikove kocke koče u još većoj brzini rešavanja. Tako da su tamo u zemljama dalekog istoka počeli praviti Brze Kocke ili ti Speed Cubes. Te speed cubes nadmašile su rubikove kocke po kvalitetu ali i brzini okretanja upravo zbog tehnologije kojom su spajane. Obično dolaze u DIY (do it yourself) pakovanjima ali mi imamo sklopljene. Baš smo face.

Karakteristike:
Materijal: PVC,
Zemlja porekla: Kina,
Zemlja uvoza: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0,2 kg
Brend kocke

Qiyi

Vrste

3x3x3

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Qiyi Neon 3x3x3“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.