Putna igra Mica (Mlin)

Početak 5 Proizvod 5 Putna igra Mica (Mlin)

600,00 RSD

Šifra proizvoda: 0534-05 Kategorije: , , Oznaka:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Putna igra Mica (mlin) ili pak džepna igra odnosi se pre svega na male dimenzije pakovanja ove društvene igre, te je veoma pogodna za prtljag tj.transport. Ne zauzima mnogo mesta. Tako da je veoma zgodna za igranje dok se putuje na određenu destinaciju, zatim za ublažavanje dosade na plaži, u restoranu dok se čeka hrana, neki veliki red itd.

Ovoga puta predstavljamo klasičnu igru Mice ili u nekim zemljama poznata pod nazivom Mlin. Da li je potrebno objašnjavati o čemu se radi?

Mica je veoma jednostavna igra koja se igra uporedo sa šahom. Prvo svaki igrač počinje igru sa devet figurica u obliku žetona ii čega već, trudeći se da formiraju micu. Mica je zapravo forma gde su tri figure postavljene horizontalno ili vertikalno, što omogućava igraču da uzme jednu od protivničkih figura. Igrač pobeđuje onda kada protivnik ostane sa manje od tri figure te na taj način ne može da formira micu ili ne može da pomeri svoju figuru jer ne postoji slobodno mesto gde bi pomerio figuru.

Karakteristike:

  • Pravila: Češki,
  • Težina: 1 od 5,
  • Vreme trajanja igre: od 10 minuta pa na više,
  • Uzrast: od 5 pa na više godina,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Putna igra Mica (Mlin)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *