Sniženo!
 

Početna » Proizvodi » Gedžeti » Privesci » Privezak Paracord

Privezak Paracord

399,00 рсд 299,00 рсд

Privezak paracord tj.napravljen je od padobranskog sintetičkog kanapa koji je postao popularan tj.komercijalizovan nakon Drugog svetskog rata u kojem …

Šifra proizvoda: 0768 Kategorije: , ,
 

Opis

Privezak paracord tj.napravljen je od padobranskog sintetičkog kanapa koji je postao popularan tj.komercijalizovan nakon Drugog svetskog rata u kojem su ga koristili američki padobranci. Paracord je V+veoma fleksibilan, izdržljiv i jak kanap. Uglavnom se kupuje raspleten te ga sami ljudi avanturističkog duha ne rizikujući zaglavljivanje u prirodi i nepotrebnom preživljavanju formiraju u privezak ili narukvicu kako njima odgovara. Postoji mnogo različitih načina kako da od kanapa kreirate privezak.

Mi smo se odličili da prodajemo već sklopljene tj.formirane u obliku priveska u više različitih dezena.

Da navedemo da se paracord može koristiti izradu pojaseva, privezaka za noževe, priveske za ključeve itd. Koristi se takođe i za učvršćivanje šatora i opreme, prepravkama, potpaljivanju vatre drvo o drvo, podvezivanje povreda, vezice za obuću, kanapa za jedro, praćki, zamki, označavanja kretanja, vezivanje psa, ili pak nekog ulova, izdrada niti za lukove, popravak odeće itd.

Napomena: imamo privezak u više različitih boja: bela, plava, crna, siva, zelena, maskirna, crvena i mix plave, bele i crvene. Navedite prilikom popunjavanja narudžbine koju boju želite.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Privezak Paracord”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …