Početna » Proizvodi » Gedžeti » Privesci » Privezak League Of Legends

Privezak League Of Legends

500,00 рсд

Tu Gadget 4 Gift nastupa sa poklomom koji možete darovati ljubitelju LoL igre u vidu priveska. Mi nudimo tri različita modela, a vi odaberite svoj prilikom naručivanja tako što će te upisati u napomenu koji model želite.

Šifra proizvoda: 0281-10 Kategorije: , , ,
 

Opis

Možda poznatija pod skraćenim nazivom LoL (League of Legends), je jedna od najpoznatijih online borbenih igara sa više modova igranja gde igrači pandrče jedan drugog u meču koji traje od 30 do 60 minuta, što naravno zavisi od protivnika. U svakom modu timovi igraju zajedno da postignu pobednički uslov, tipično uništavajući glavnu zgradu (koja se zove Nexus) u neprijateljskoj bazi nakon zaobilženja linije odbrane defanzivnih struktura zvanih tvrđavama ili kulama.

Konsultujući Wikipediju, LoL (League of Legends) igrači kontrolišu heroje, od kojih svaki ima određene sposobnosti koji odlučuju njihov stil igre – jedan pasivan, ili urodjen, sposobnost koja ne može aktivirati i samim tim daje perpetualni bonus ili efekat, tri normalne, ili ‘bazične’, sposobnosti, i moćan ‘ultimejt’ koji može biti otključan nakon što lik dobije šesti nivo. Ultimejt sposobnosti su mnogo snažnije od običnih i zato imaju mnogo duže vreme, pre nego što mogu ponovo taj ultimejt da upotrebe(eng. Cooldown).[15] Herojev pun set sposobnosti se naziva njegovom ‘opremom’. Korišćenje sposobnosti heroja je ograničeno kuldaunom (eng. Cooldown) i resursima (uobičajno neka forma mane ili energije). Ako heroju ponestane resursa, ne može bacati te sposobnosti, čak iako nisu na kuldaunu (eng. Cooldown), i moraju čekati da se regenerišu. I tako dalje, opširnije na sajtu vikipedije.

LoL ili ti League of Legends

Tu Gadget 4 Gift nastupa sa poklomom koji možete darovati ljubitelju LoL igre u vidu priveska. Mi nudimo tri različita modela, a vi odaberite svoj prilikom naručivanja tako što će te upisati u napomenu koji model želite. Ukoliko vas interesuju naši drugi privesci, onda kliknite na link Privesci.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

1 recenzija za Privezak League Of Legends

  1. Mateja

    Nisam razumeo ako hocu privezak dostavu placam 3000 hiljade I privezak 500??

    • gedzet

      Ne, dostava preko 3000 dinara je besplatna ako je ukupna narudžbnia na našem sajtu u iznosu od preko 3000 dinara. Dostava za privezak je 250 dinara.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *