Privezak League Of Legends

Početak 5 Proizvod 5 Privezak League Of Legends
(1 recenzija korisnika)

500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0281-10 Kategorije: , , ,
Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Možda poznatija pod skraćenim nazivom LoL (League of Legends), je jedna od najpoznatijih online borbenih igara sa više modova igranja gde igrači pandrče jedan drugog u meču koji traje od 30 do 60 minuta, što naravno zavisi od protivnika. U svakom modu timovi igraju zajedno da postignu pobednički uslov, tipično uništavajući glavnu zgradu (koja se zove Nexus) u neprijateljskoj bazi nakon zaobilženja linije odbrane defanzivnih struktura zvanih tvrđavama ili kulama.

Konsultujući Wikipediju, LoL (League of Legends) igrači kontrolišu heroje, od kojih svaki ima određene sposobnosti koji odlučuju njihov stil igre - jedan pasivan, ili urodjen, sposobnost koja ne može aktivirati i samim tim daje perpetualni bonus ili efekat, tri normalne, ili 'bazične', sposobnosti, i moćan 'ultimejt' koji može biti otključan nakon što lik dobije šesti nivo. Ultimejt sposobnosti su mnogo snažnije od običnih i zato imaju mnogo duže vreme, pre nego što mogu ponovo taj ultimejt da upotrebe(eng. Cooldown).[15] Herojev pun set sposobnosti se naziva njegovom 'opremom'. Korišćenje sposobnosti heroja je ograničeno kuldaunom (eng. Cooldown) i resursima (uobičajno neka forma mane ili energije). Ako heroju ponestane resursa, ne može bacati te sposobnosti, čak iako nisu na kuldaunu (eng. Cooldown), i moraju čekati da se regenerišu. I tako dalje, opširnije na sajtu vikipedije.

LoL ili ti League of Legends

Tu Gadget 4 Gift nastupa sa poklomom koji možete darovati ljubitelju LoL igre u vidu priveska. Mi nudimo tri različita modela, a vi odaberite svoj prilikom naručivanja tako što će te upisati u napomenu koji model želite. Ukoliko vas interesuju naši drugi privesci, onda kliknite na link Privesci.

Napomena: nemamo više model Mač.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Komentari

1 review for Privezak League Of Legends

  1. Mateja

    Nisam razumeo ako hocu privezak dostavu placam 3000 hiljade I privezak 500??

    • gedzet

      Ne, dostava preko 3000 dinara je besplatna ako je ukupna narudžbnia na našem sajtu u iznosu od preko 3000 dinara. Dostava za privezak je 250 dinara.

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.